Laika ziņas
Šodien
Migla
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Madrides Real prezidents apstiprina vienošanos ar Mourinju

Madrides Real prezidents Florentino Peress trešdien vakarā paziņoja, ka kluba vadība atbrīvo no darba līdzšinējo komandas galveno treneri Manuelu Pelegrīni un šajā amatā apstiprinās slaveno Žozē Mourinju. Tas gan notiks pēc tam, kad oficiāli tiks lauzts vēl spēkā esošais Mourinju līgums ar Milānas Inter klubu.“Mēs uzskatām, ka komandai nepieciešams jauns impulss, un Mourinju ir īstā persona, kas ir vispiemērotājā šim darbam” pēc Real kluba padomes sēdes izteicās Peress.

“Esmu gatavs atzīt atsevišķas kļūdas. Taču palaist garām izdevību nolīgt Mourinju, vienu no pasaules labākajiem treneriem, ir izdevība, ko Madrides Real – klubs, kas vienmēr tiecas pēc pilnības – nevarēja palaist garām,” piebilda Peress, kura vadītais klubs par spīti ceturtdaļmiljarda eiro investīcijām šosezon neuzvarēja nevienā turnīrā.

Tikai dažas stundas iepriekš Mourinju izteicās, ka neuzskata par iespējamu palikt Milānas Inter kluba galvenā trenera amatā, netieši apliecinot, ka karjeru turpinās Madrides Real.

“Neiespējami, neiespējami. Šobrīd man ir brīvdienas, tad es sākšu strādāt Spānijā. Ar Inter man viss vēl nav galā, bet nav arī nekādu problēmu,” aģentūra Reuters citē slaveno portugāļu futbola speciālistu, kurš ar to acīmredzot domāja mierīgu šķiršanos no līdzšinējiem darba devējiem.

Pēc neoficiālas informācijas, Inter par līguma laušanu ar Mourinju no Madrides kluba vēlējās kompensāciju aptuveni 16 miljonu eiro apmērā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi