Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Mančestras City futbolisti pēcspēles sitienu sērijā uzvar UEFA Superkausā

Anglijas futbola premjerlīgas klubs Mančestras City trešdien Pirejā ieguva UEFA Superkausu, pēcspēles 11 metru sitienu sērijā pārspējot Spānijas vienību Sevilla.

Pamatlaikā komandas cīnījās neizšķirti 1:1 (0:1), bet pēc tam aizvadītajā 11 metru sitienu sērijā pārāki ar 5:4 bija Anglijas komandas futbolisti.

Pirmie vārti tika gūti 25.minūtē, kad pēc Markosa Akunjas no kreisās puses izpildītā centrējuma precīzi ar galvu sita Jusefs En-Nesiri. Mančestras futbolistu izlīdzinājumu panāca 63.minūtē, kad pēc Rodri piespēles soda laukumā ar galvu bumbu vārtos raidīja Kouls Palmers.

Uzreiz pēc pamatlaika sekoja 11 metru sitienu sērija, kurā tika noskaidrota Superkausa uzvarētāja. Pirmie deviņi sitieni savu mērķi sasniedza, bet piektās kārtas noslēgumā "Sevilla" pussargs Nemaņa Gudeļs ar bumbu trāpīja pa pārliktni, tādējādi uzvaru nodrošinot pretiniekiem. 

Mančestras "City" Superkausā spēlēja kā iepriekšējās sezonas UEFA Čempionu līgas uzvarētāja, bet "Sevilla" - kā UEFA Eiropas līgas čempione. "City" tas bija pirmais UEFA Superkausa mačs, savukārt Seviljas futbolisti par šo trofeju cīnījās septīto reizi, no iepriekšējām sešām uzvarot tikai 2006.gadā ar pirmo piegājienu.

Mančestras futbolisti pirms desmit dienām cīnījās par sezonā pirmo trofeju, Anglijas Superkausa mačā pēcspēles sitienos zaudējot Londonas "Arsenal".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi