Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Mančestras City grauj, Arsenal paliek bez eirokausiem

Mančestras City otrdien svinēja uzvaru Anglijas futbola premjerlīgas priekšpēdējās kārtas spēlē izbraukumā, neļaujot Watford uzlabot situāciju cīņā par palikšanu līgā, kamēr Birmingemas Aston Villa savā laukumā to izdarīja, liedzot Eiropas kausus Londonas Arsenal.

"City" viesos ar 4:0 (2:0) pārspēja "Watford".

Pirmajā puslaikā "uguņoja" Rahīms Stērlings. 31.minūtē viņš guva savus pirmos vārtus, bet 40.minūtē par paša nogāšanu soda laukumā tieši viņš devās izpildīt arī 11 metru soda sitienu. To mājinieku vārtsargs Bens Fosters atvairīja, taču pirmais pie bumbas bija Stērlings, kurš ar atkārtotu sitienu guva otros vārtus.

Tie "City" uzbrucējam bija jau 21.vārti sezonā, un cīņā par labākā bombardiera titulu viņš panāca otrajā vietā esošo Deniju Ingsu, atpaliekot vien no Džeimija Vardija, kuram ir divi trāpījumi vairāk.

3:0 mača, kas "City" neko nenozīmēja, 63.minūtē, pielabojot bumbu vārtos pēc Stērlinga sitiena, panāca Fils Fodens, bet četras minūtes vēlāk izcēlās arī Aimeriks Laporte, panākot 4:0.

"City" tika pie punktiem, bet "Watford", kura ar 34 punktiem ieņem 17.vietu, tikai par trim punktiem cīņā par palikšanu līgā apsteidza Birmingemas "Aston Villa" un "Bournemouth", kam bija pa 31 punktam, Birmingemas komandai esot arī spēlei rezervē.

Otrdien tieši "Aston Villa" arī uzņēma Londonas "Arsenal", spējot uzvarēt ar 1:0 (1:0).

Cīņā par palikšanu premjerlīgā "Aston Villa" mača 27.minūtē izvirzījās vadībā. Pēc stūra bumba atleca uz tālo soda laukuma stūri, no kura to tuvējā vārtu stūrī ar spēcīgu sitienu raidīja ēģiptietis Trezegē. Viņam tie bija septītie vārti sezonā.

Viesu pūles atspēlēties bija veltas, un viņi zaudēja arī izredzes kvalificēties nākamās sezonas Eiropas līgas sacensībām, jo pirms pēdējās kārtas no septītās vietas, kas teorētiski var dot vietu Eiropas līgā, atpaliek par pieciem punktiem.

Toties "Aston Villa" minimālā uzvara ļāva par vienu vārtu tiesu apsteigt "Watford", kam arī ir 34 punkti, paceļoties uz glābjošo 17.pozīciju turnīra tabulā.

Pirmdien Vulverhemptonas "Wanderers" pārspēja Londonas "Crystal Palace" ar 2:0 (1:0), Braitonas un Havas "Albion" ar Ņūkāslas "United" spēlēja 0:0, bet Šefīldas "United" piekāpās Liverpūles "Everton" ar 0:1 (0:0).

Trešdien Mančestras "United" uzņems Vesthemas "United", un Londonas "Chelsea" viesosies pie čempionvienības "Liverpool".

Priekšlaicīgi par čempionāta uzvarētāju jau ir kronēta "Liverpool", kas 36 spēlēs iekrājusi 93 punktus. Ar 78 punktiem sudrabu jau pirms šīs spēles bija izcīnījusi Mančestras "City", bet trešajā pozīcijā ar 63 punktiem ir Londonas "Chelsea". 

Tālāk ar 62 punktiem ir Lesteras "City" un Mančestras "United", bet sesto vietu ieņem un pēdējās ceļazīmes vietā uz Eiropas kausiem ar 59 punktiem atrodas "Wanderers", kas par punktu apsteidz Totenhemas "United". Tiesa, "Chelsea" uzvarot FA kausa izcīņā, Eiropas līgā spēlēs arī septītās pozīcijas ieguvēja.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi