Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Mančestras City revanšējas Totenhemas Hotspur, atgūstot vadību premjerlīgā

Anglijas čempione Mančestras City sestdien ar rezultātu 1:0 (1:0) savā laukumā revanšējās Totenhemas Hotspur par zaudējumu UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfinālā un atguva vadību futbola premjerlīgas kopvērtējumā.

Zīmīgi, ka abas komandas maču aizvadīja tikai trīs dienas pēc savā starpā iespaidīgi aizvadītās Čempionu līgas ceturtdaļfināla atbildes spēles, kurā ar 4:3 arī savā laukumā uzvarēja Mančestras "City". Divu maču summā rezultāts bija neizšķirts 4:4, bet tālāk, pateicoties vairāk izbraukumā gūtiem vārtiem, tika "Hotspur".

Abām komandām sestdienas spēle bija teju tikpat būtiska kā iepriekš aizvadītais mačs Čempionu līgā, jo uzvaras gadījumā "Hotspur" par četriem punktiem apsteigtu tuvāko sekotāju Londonas "Arsenal" un iegūtu drošākas pozīcijas trešajā vietā, bet "City" uzvaras gadījumā apsteigtu "Liverpool", kas ļautu atgūt pirmo vietu premjerlīgas kopvērtējumā.

Gluži tāpat kā trešdienas spēlē, arī sestdien Mančestras "City" futbolisti maču iesāka aktīvi un spēles rezultātu atklāja jau ceturtajā minūtē, kad ar precīzu sitienu izcēlās angļu talants Fils Fodens, kuram izcilu sitiena pozīciju izkārtoja argentīnietis Serhio Agvero. Šie Fodenam bija pirmie vārti premjerlīgas spēlēs. Brīdi vēlāk spēles septītajā minūtē beļģim Kevinam de Brujnem bija iespēja no brīvsitiena pozīcijas, kuru gan viņš nespēja izmantot.

Tiesa, 37.minūtē "City" komandu piemeklēja neveiksme, jo traumu guva de Brujne, bet viņa vietu laukumā ieņēma no traumas atlabušais brazīlietis Fernandinju.

Arī otro puslaiku aktīvi iesāka mājinieki, kad soda laukumā ielauzās Agvero, bet pretinieku aizsardzība spēja bloķēt viņa sitienu. Pēc izspēlēta stūra sitiena vēl viena lieliska iespēja pavērās Fodenam, tomēr bumba lidoja garām vārtu konstrukcijai. Īsi pēc tam medicīniskā palīdzība bija nepieciešama arī Agvero, kuru spēles 66.minūtē nomainīja vācietis Līrojs Sanā. Spēlēs pēdējās desmit minūtes, aktīvāki bija "Hotspur" futbolisti, izdarot vairākus sitienus pa "City" vārtiem, tomēr tas rezultātu nedeva. Tiesneša piešķirtajās papildus četrās minūtēs, komandas demonstrēja asu futbolu, un spēle noslēdzās ar divām piešķirtām dzeltenajām kartītēm.

Anglijas premjerlīgas kopvērtējumā līderei Mančestras "City" ir 86 punkti 34 mačos, ar 85 punktiem seko "Liverpool", bet pirmo trijnieku ar 67 punktiem noslēdz Totenhemas "Hotspur". Ceturtā ar 66 punktiem 33 mačos ir Londonas "Arsenal", bet tikpat punktu 34 mačos ir Londonas "Chelsea", kamēr sestā ar 64 punktiem 33 cīņās ir Mančestras "United".

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi