Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Mančestras United oficiāli pārtrauc līgumu ar slaveno zviedru Ibrahimoviču

Titulētais Anglijas futbola klubs Mančestras United ceturtdien oficiāli pārtrauca līgumattiecības ar slaveno zviedru futbolistu Zlatanu Ibrahimovuiču.

Runas, ka 36 gadus vecais Ibrahimovičs varētu atstāt Mančestras kluba rindas, bija jau ceturtdien iepriekš, turklāt tagad šo informāciju oficiāli apstiprinājusi arī pati vienība.

Lai arī tas vēl netiek izziņots, sagaidāms, ka Ibrahimovičs karjeru turpinās ASV augstākās futbola līgas (MLS) komandā Losandželosas Galaxy.

Savukārt Sports Illustrated ziņo, ka Ibrahimovičs līgumu ar Losandželosas klubu jau esot parakstījis, un futbolista pievienošanās oficiāli tiks izziņota piektdien,

MLS noteikumi ļauj komandām nolīgt trīs futbolistus, kuri neiekļaujas līgas algu griestos. Tiesa, Galaxy vienībai jau ir šie trīs spēlētāji, tāpēc Ibrahimoviča alga šajā vienībā būs aptuveni 1,5 miljonu dolāru (1,2 miljonu eiro) robežās.

Galaxy vienība jau pirms tam savulaik spējusi piesaistīt tādus futbolistus kā Deividu Bekhemu, Stīvenu Džerārdu un Robiju Kīnu. Šie spēlētāji gan Losandželosas klubam pievienojās brīžos, kad viņu profesionālās karjeras tuvojās izskaņai.

Pašlaik 36 gadus vecais Ibrahimovičs aizvadītajā sezonā bez pārejas maksas pievienojās Mančestras United, pametot Francijas flgamani Parīzes Saint-Germain. 2016./17. gada sezonā viņš bija pārliecinoši labākais Mančestras komandas vārtu guvējs, taču pavasarī gūts smags ceļgala savainojums lika viņam izlaist daļu 2017./18. gada sezonas sākuma.

Tiesa, Mančestras komanda tik un tā pagarināja līgumu ar Ibrahimoviču uz vienu sezonu, kontraktam noslēdzoties šovasar. Šosezon gan kādreizējais Zviedrijas izlases uzbrucējs aizvadījis tikai septiņas spēles un guvis vienus vārtus.

Mančestras komandas sastāvā šosezon pirmā uzbrucēja izvēle ir beļģis Romelu Lukaku, kurš komandai ir pievienojās pirms šīs sezonas. Savukārt kopš Alekša Sančesa ienākšanas sastāvā konkurence uzbrucēju starpā ir kļuvusi vēl lielāka.

Mančestras United šosezon Anglijas premjerlīgas turnīrā ar 65 punktiem 30 spēlēs ieņem otro vietu kopvērtējuma tabulā, līderei Mančestras City zaudējot 15 punktus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi