Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis
Ibrahimovičs "United" rindās aizvadījis 17 spēles, kuru laikā guvis 8 vārtus

Mančestras United pagarinās līgumu ar Ibrahimoviču

Titulētais Anglijas futbola klubs Mančestras United uz vienu gadu pagarinās līgumu ar slaveno Zviedrijas uzbrucēju Zlatanu Ibrahimoviču, trešdien pavēstījis vienības galvenais treneris Žuzē Mourinju.

"Situācija ar Zlatanu ir vienkārša. Vasarā ar viņu parakstījām līgumu pēc sistēmas 1+1. Esam ļoti apmierināti ar Ibrahimoviča sniegumu, tāpēc gatavojamies izmantot iespēju ar viņu noslēgt vienošanos arī uz nākamo sezonu. Pēc tam viņš var darīt, ko pats vēlas," pirms ceturtdien gaidāmās UEFA Eiropas līgas spēles pret Nīderlandes klubu Roterdamas Feyenoord izteicās Mourinju.

Pašlaik 35 gadus vecais Ibrahimovičs slavenajam Mančestras klubam pievienojās vien pirms šīs sezonas, kā brīvais aģents pārnākot no Francijas čempiones Parīzes Saint-Germain (PSG).

Šī Anglijas kluba sastāvā Zviedrijas izlases visu laiku rezultatīvākais futbolists šobrīd kopumā aizvadījis 17 spēles, kuru laikā guvis astoņus vārtus.

Savulaik Ibrahimovičs kopā ar Mourinju, kurš arī tikai vasarā kļuva par Mančestras United galveno treneri, strādāja Itālijas klubā Milānas Inter.

Savas karjeras laikā Ibrahimovičs spēlējis arī tādos klubos kā Malmo, Amsterdamas Ajax, Turīnas Juventus, Barcelona un AC Milan. Lai gan viņš vairākās valstīs kļuvis par vietējā čempionāta uzvarētāju, Zviedrijas futbolistam tā arī ne reizi nav vēl izdevies triumfēt UEFA Čempionu līgā.

Ibrahimovičs pēc šī gada Eiropas čempionāta noslēdza karjeru Zviedrijas valstsvienībā, kur ar 62 vārtiem 116 spēlēs ir tās visu laiku rezultatīvākais spēlētājs.

Pēdējos gados titulētais Mančestras United klubs, kam regulāri mainījies sastāvs un treneru kolektīvs, nav uzrādījis augstus rezultātus, bet šobrīd tas Anglijas premjerlīgas kopvērtējumā ieņem tikai sesto vietu, turklāt nestabili spēlē arī UEFA Eiropas līgā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Brynas pagarina vienošanos ar Indraši

Latvijas hokejists Miks Indrašis nākamsezon turpinās spēlēt Zviedrijas komandā Jēvles Brynas, kas šosezon uzvarēja Zviedrijas pēc spēka otrajā līgā, ceturtdien pavēstīja vienība.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi