Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Mančestras United un Milānas Inter iekļūst UEFA Eiropas līgas ceturtdaļfinālā

Mančestras United trešdien uzvarēja arī UEFA Eiropas līgas astotdaļfināla atbildes spēlē un nodrošināja sev vietu ceturtdaļfinālā, kamēr ar vienu uzvaru astotdaļfināla mačā pietika Milānas Inter, Vācijas pilsētā Gelzenkirhenē svinot uzvaru pret Spānijas Getafe.

Mančestras "United" pieveica LASK ar 2:1 (0:0).

Divu spēļu summā Anglijas klubs bija pārāks ar 7:1.

55.minūtē Filips Vīzingers vienus vārtus no piecu vārtu deficīta atspēlēja, realizēdams teicamu tālsitienu pēc stūra izspēles.

Tomēr jau divas minūtes vēlāk Džesse Lingārds pretuzbrukumā izmantoja izgājienu vienatnē pret Austrijas kluba vārtsargu, bet 88.minūtē punktu duelim ar līdzīgu izgājienu un precīzu sitienu pēc vairākām īsām piespēlēm soda laukuma priekšā pielika Antonī Martials.

Ceturtdaļfinālā "United" gaida cīņa ar "Kobenhavn".

Milānas "Inter" dueļa vienīgajā astotdaļfināla cīņā Vācijas pilsētā Gelzenkirhenē pieveica Spānijas vienību "Getafe" - 2:0 (1:0).

33.minūtē Romelu Lukaku pēc teicamas Alesandro Bastoni piespēles no savas laukuma puses cīņā ar aizsargu nonāca labā sitiena pozīcijā pretinieku soda laukumā un iekaroja spāņu kluba vārtus - 1:0.

Djego Godina spēle ar roku savā soda laukumā palika nesodīta, jo pēc 76.minūtē Horhes Molinas izpildītā 11 metru soda sitiena bumba lidoja garām kreisajam vārtu stabam.

Otros vārtus milānieši guva 83.minūtē, kad Kristians Eriksens pretuzbrukumā raidīja vārtos aizsargu pārtraukto piespēli uz vārtu priekšu. 

Ceturtdaļfinālā "Inter" gaida cīņa ar Glāzgovas "Rangers" un Leverkūzenes "Bayer" pāra uzvarētājiem, kuri noskaidrosies šodien. Pirmajā mačā ar 3:1 pārāki viesos bija Vācijas futbolisti.

Jau ziņots, ka trešdienas agrajās spēlēs Doņeckas "Šahtar" Kijevā ar 3:0 (0:0) pieveica Vācijas bundeslīgas vienību "VfL Wolfsburg", divu spēļu summā Ukrainas komandai esot pārākai ar 5:1.

Savukārt Latvijā pērn iepazītā "Kobenhavn" mājās ar 3:0 (1:0) uzvarēja Stambulas "Bašakšehir" no Turcijas. Pirmajā duelī Stambulas klubs izcīnīja uzvaru ar 1:0, bet divu spēļu summā pārāki ar 3:1 bija "Riga" pāridarītāji no Kopenhāgenas.

Atlikušie četri astotdaļfināla dueļi tiks izspēlēti ceturtdien.

Ceturtdaļfināla spēles 10. un 11.augustā notiks Vācijas pilsētās Ķelnē, Diseldorfā, Duisburgā un Gelzenkirhenē, bet pusfināli paredzēti 16. un 17.augustā.

Fināls Ķelnē gaidāms 21.augustā.

Pērn UEFA Eiropas līgas finālā divu Londonas klubu duelī "Chelsea" ar 4:1 uzvarēja "Arsenal".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi