Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā 0 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Mančestras United zaudē svarīgus punktus, Liverpūlei uzvara astoņu vārtu mačā

Mančestras United trešdien savā laukumā Anglijas futbola premjerlīgas priekšpēdējās kārtas spēli ar Vesthemas United pabeidza neizšķirti un neizmantoja iespēju nedaudz atrauties no konkurentiem cīņā par bronzas medaļām, tomēr palīdzīgu roku mančestriešiem sniedza čempionvienība Liverpool, kas savā laukumā apspēlēja United konkurenti Londonas Chelsea.

Mančestras "United" savā laukumā spēlēja ar 1:1 (0:1) ar Vesthemas "United", kas jau nodrošinājusi vietu līgā arī nākamajā sezonā.

Viesus vadībā puslaika kompensācijas otrajā minūtē izvirzīja Mihails Antonio, realizējot 11 metru soda sitienu, kas tika piešķirts par spēli ar roku.

Mājinieki atspēlējās 51.minūtē, kad daudzu īsu piespēļu rezultātā sitiena pozīcijā soda laukumā tika izvirzīts Meisons Grīnvuds, kurš bija precīzs, - 1:1.

Vēl trešdien Londonas "Chelsea" viesos pie čempionvienības "Liverpool" cieta zaudējumu ar 3:5 (1:3).

23.minūtē mājiniekus vadībā ar precīzu sitienu izvirzīja Nabi Keitā. Pēc desmit minūtēm viesi atbildēja ar "golu", taču VAR sistēma to neatzina aizmugures dēļ Meisonam Mauntam.

38.minūtē pārsvaru dubultoja Trents Aleksandrs-Arnolds, bet vēl pēc piecām minūtēm rezultatīvs pēc Mohameda Salāha piespēles bija Džeordīno Vijnaldums.

Kompensācijas laika trešajā minūtē Olivjē Žirū vienus vārtus atspēlēja, taču 55.minūtē Robertu Firminu pēc Aleksandra-Arnolda piespēles atkal panāca triju vārtu pārsvaru - 4:1.

Vēl pēc sešām minūtēm Temijs Eibrahems guva vārtus Londonas kluba labā, vairojot "Chelsea" cerības. Vēl tuvāk vismaz vienam punktam londonieši nokļuva 73.minūtē, kad viesu labā trešo "golu" iesita Kristians Pulisičs, panākot vairs tikai 3:4.

Tomēr 79.minūtē laukumā nākušais liverpūlietis Alekss Oksleids-Čemberleins pēc piecām minūtēm laukumā atkal panāca divu vārtu pārsvaru - 5:3 mājinieku labā.

Priekšlaicīgi par čempionāta uzvarētāju jau ir kronēta "Liverpool", kas 37 spēlēs iekrājusi 96 punktus. Ar 78 punktiem sudrabu jau pirms šīs spēles bija izcīnījusi Mančestras "City", bet trešajā pozīcijā ar 63 punktiem ir izvirzījusies Mančestras "United". Tikpat punktu ir Londonas "Chelsea".

Tālāk ar 62 punktiem ir Lesteras "City", bet sesto vietu ieņem un pēdējās ceļazīmes vietā uz Eiropas kausiem ar 59 punktiem atrodas Vulverhemptonas "Wanderers", kas par punktu apsteidz Totenhemas "United". Tiesa, "Chelsea" uzvarot FA kausa izcīņā, Eiropas līgā spēlēs arī septītās pozīcijas ieguvēja.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi