Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Trešdiena, 17. aprīlis
Rūdolfs, Viviāna, Rūdis

Maradona pamet darbu Argentīnas klubā, bet jau 48 stundas vēlāk atgriežas

Leģendārais Argentīnas futbolists Djego Maradona pēc 48 stundu prombūtnes nolēma nepamest Argentīnas superlīgas jeb spēcīgākā čempionāta vienības Laplatas Gimnasia rindas, ceturtdien paziņoja pats speciālists.

Bijušais futbolists pateicās faniem un spēlētājiem, kuri palīdzējuši rast politisku kopsaucēju kluba iekšienē. "Ceru, ka viņi turēs savus solījumus par gaidāmajiem uzlabojumiem," teica Maradona.

Pirms divām dienām klubs paziņoja, ka Maradona atstājis galvenā trenera amatu, lai arī Laplatā viņš ieradās vien septembra sākumā.

Maradona, kurš ir arī 1986.gada Pasaules kausa čempions, par savas palikšanas lielāko iemeslu norādīja cerību, ka līdzšinējais kluba prezidents Gabriels Pellegrīno tiktu atkārtoti pārvēlēts amatā. Tomēr vēlāk noskaidrojās, ka līdzšinējais prezidents neplāno kandidēt vēlēšanās.

"Šo lēmumu pieņēmu ar sāpošu sirdi, jo prezidents Pellegrīno nekandidēs 23.novembrī gaidāmajās vēlēšanās," teica Maradona. 

Kā vēsta Argentīnas mediji, pavērsiens noticis, kad pārējie prezidenta amata kandidāti izgājuši uz kompromisu, pieņemot viens otra atšķirīgos uzskatus pirms sestdien gaidāmajām vēlēšanām. 

Kopš Maradona pārņēma Gimnasia vadība grožus, vienība vietējā čempionātā izcīnījusi trīs uzvaras, kas ļāvis pakāpties par divām pozīcijām. Tāpat līdz ar leģendas pievienošanos, vairāki kluba fani kļuvuši par tā biedriem. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi