Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Mbapē izmanto paniku Katalonijā

Barcelona sabrūk pēc sapņu sākuma, pusfinālu sasniedz arī Dortmundes Borussia.

Nosargāti vārti par noraidījuma cenu izrādījās pārāk dārga maksa Barcelona futbolistiem, kuri pēc teicama sākuma cīņā par vietu pusfinālā pilnībā zaudēja kontroli pār spēles gaitu Čempionu līgas ceturtdaļfināla atbildes spēlē. Parīzes Saint-Germain sev doto iespēju satvēra abām rokām, izbraukumā uzvarot ar 4:1, kas divu spēļu summā ļāva atspēlēties arī par zaudējumu pirmajā spēlē savu skatītāju priekšā. "Man ir sapnis uzvarēt Čempionu līgu Parīzei!" emocijām vaļu ļāva Saint-Germain līderis Kiljans Mbapē, kura divi gūtie vārti ieveda komandu pusfinālā.

Pēc emocionālās 3:2 uzvaras Parīzē kataloniešiem izdevās izcils sākums atbildes spēlē savā laukumā, kur 16 gadu vecais Lamīns Jamals pēc izrāviena soda laukumā atrada vārtu priekšā brazīlieti Rafinju. 

Lai gan Barcelona šķietami kontrolēja cīņas gaitu, tā apmeta kūleni divdesmit minūtes vēlāk, kad vadošais aizsargs Ronalds Arauho uz soda laukuma robežas nogāza Bredliju Barkolu un par pēdējās cerības pārkāpumu tika noraidīts. Drīz pēc tam savaldību zaudēja arī mājinieku treneris Čavi, kurš arī tika aizraidīts uz tribīnēm, bet Barselonas aizsardzība sabruka, ko nevainojami izmantoja viesi no Parīzes. Dembelē un Vitinja ar diviem ātriem vārtu guvumiem līdzsvaroja rezultātu summā, bet Saint-Germain līderis Mbapē ar diviem rezultatīviem sitieniem pēdējā pusstundā noformēja parīziešu uzvaru. 

"Mēs bijām pelnījuši spēkoties ar PSG vienādās pozīcijās," Barcelona treneris Čavi palika pie sava – noraidījums attiecīgajā situācijā bijis pārspīlēti bargs sods. Tiesnesi gan aizstāvēja kādreizējais Barcelona uzbrucējs Tjerī Anrī, kurš televīzijas kanālā CBS uzsvēra, ka ne jau arbitrs bija vainīgs pie notikušā. "Pārkāpums ir pārkāpums, un tāds tur bija. Čempionu līgā šādas kļūdas nedrīkst pieļaut. Ja kļūdies, tad nākas uzreiz par to samaksāt. Tāpēc jau šo turnīru ir tik grūti uzvarēt, jo ceļā uz to nedrīkst pieļaut pat vienu šādu kļūdu."

Anrī uzsvēra, ka ne jau palikšana mazākumā lika Barcelona ielaist četrus vārtus, bet gan pēc tās aizsākusies panika aizsardzībā. 

Pusfinālu sasniedza arī Dortmundes Borussia, kas pēc 1:2 zaudējuma Madridē savu skatītāju priekšā vispirms nenosargāja iegūtu divu vārtu pārsvaru, taču otrā puslaika vidū triju minūšu laikā to atjaunoja. 4:2 uzvara ļāva ar 5:4 triumfēt divu spēļu summā. Vēl divi pusfinālisti vēlā trešdienas vakarā kļuva zināmi Mančestrā un Minhenē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi