Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Mesi hettriks pietuvina Barcelona Spānijas titulam

Lionels Mesi svētdien Spānijas futbola čempionāta spēlē guva trīs vārtus, kamēr viņa pārstāvētā Barcelona izbraukumā ar 4:1 (2:0) uzvarēja Seviljas Real Betis, vēl vairāk pietuvojoties titulam.

Ernesto Valverdes trenētā "Barcelona" pirmajā puslaikā panāca divu vārtu pārsvaru, abus vārtus gūstot argentīnietim Mesi.

Argentīnietis pirmos vārtus guva no standartsituācijas, raidot bumbu tālajā vārtu devītniekā. Savukārt otro golu viņš guva puslaika izskaņā pēc efektīvas un efektīgas Luisa Svaresa piespēles ar papēdi, izskrienot vienatnē pret vārtsargu un iesitot vārtus.

63.minūtē izcēlās jau Svaress, kurš, ar lielisku reidu apvezdams vairākus pretinieku spēlētājus, izlauzās viens pret vārtsargu un bija nekļūdīgs.

Mājinieki vienus vārtus atguva 82.minūtē, kad nekļūdīgi no soda laukuma sita Lorens Morons. Spēlēs beigās ļoti skaistus vārtus guva Mesi, kurš no soda laukuma zonas pārcēla bumbu pāri mājinieku vārtsargam, nokārtojot "hat-trick".

Mesi šosezon Spānijas čempionātā guvis jau 29 vārtus.

"Barcelona" desmit kārtas pirms čempionāta noslēguma ir par desmit punktiem priekšā otrās vietas īpašniecei Madrides "Atletico" un platiem soļiem tuvojas pretī savam otrajam titulam pēc kārtas.

Tikmēr bezvārtu neizšķirts tika fiksēts Valensijā, kur vietējā "Valencia" uzņēma "Getafe" komandu.

Mačā mājinieki vairāk kontrolēja bumbu, taču daudz sitienu vārtu rāmī nebija. Spēles 53.minūtē vārtus guva "Valencia" pussargs Gonsalo Gediss, taču pēc video atkārtojuma noskatīšanās bija redzams aizmugures stāvoklis. Atlikušajā laikā daudz momentu pie vārtiem nebija un spēle noslēdzās 0:0.

Savukārt svarīgus trīs punktus Barselonā ieguva "Sevilla", kura ar 1:0 (0:0) apspēlēja "Espanyol".

Jau tika ziņots, ka piektdien no "Sevilla" komandas galvenā trenera amata tika atbrīvots Pavlo Mančins, kura vietā stājās Hoakins Kaparross, kuram šī bija pirmā spēle pie vienības stūres.

Vienīgie vārti mačā tika gūti spēles 52.minūtē, kad soda laukumā tika paklupināts Andrē Silva, bet "pendeli" realizēja francūzis Visams ben Jeders. Visu turnīru ieskaitē francūzim tas bija 28.vārtu guvums šosezon. Spēles beigās pa sarkanajai kartītei saņēma abu vienību spēlētāji, bet mačs tā arī noslēdzās ar 1:0 par labu "Sevilla",

Spānijas čempionāta līdere ar 66 punktiem 28 spēlēs ir "Barcelona", kamēr 56 punktus iekrājusi Madrides "Atletico". Trešā ar 54 punktiem ir Madrides "Real", no kuras par astoņiem punktiem atpaliek "Getafe".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi