Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Mesi divi vārti ļauj Barcelona saglabāt intriģējošu attālumu līdz Madrides Real

Argentīniešu superzvaigzne Lionels Mesi svētdien guva divus vārtus un palīdzēja viņa pārstāvētajai Barcelona komandai Spānijas futbola čempionāta mačā tikt pie dramatiskas uzvaras, kā arī vienlaicīgi saglabāt nelielu atstatumu no līderes Madrides Real.

Barcelona svētdien savā laukumā ar 4:2 (2:2) pieveica Valencia futbolistus.

Šī mača rezultātu 29.minūtē atklāja Valencia aizsargs Eljakims Mangalā, taču sešas minūtes vēlāk Luiss Svaress panāca izlīdzinājumu, bet 44.minūtē pirmo vārtu autors saņēma sarkano kartīti, jo pārkāpa noteikumus savā soda laukumā, kā rezultātā Mesi iesita 11 metru soda sitienu.

Tiesa, viesi atbildēt spēja jau pirms lielā pārtraukuma, kad izcēlās talantīgais Valencia uzbrucējs Munirs el Hadadi.

Tomēr otrajā puslaikā Barcelona pierādīja savu pārākumu, vairākumā gūstot divus vārtus, tostarp vēlreiz izcēlās arī Mesi.

"Mēs šajā mačā radījām ļoti daudz vārtu gūšanas iespēju un bijām pelnījuši uzvarēt pārliecinošāk," uzskata Barcelona galvenais treneris Luiss Enrike, kurš pēc šīs sezonas atstās komandu. "Tomēr pret šādu pretinieku, kura sastāvā ir daudz labu spēlētāju, šie ir vērtīgi trīs punkti."

Citā svētdienas mačā Madrides Atletico savā laukumā ar 3:1 (1:0) pārspēja Sevilla, saasinot cīņu par trešo vietu kopvērtējumā.

Šajā mačā ar lielisku tiešo brīvsitienu izcēlās viens no Atletico līderiem Antuāns Grīzmans, kurš 62.minūtē panāca 2:0, tādējādi gūdams arī komandas uzvaras vārtus.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka Madrides Real futbolisti sestdien ar 2:1 (1:0) pārspēja Bilbao Athletic. Šī mača rezultātu 25.minūtē atklāja Madrides kluba franču uzbrucējs Karims Benzemā, tomēr 65.minūtē Bilbao komandai pēc Artisa Adurisa precīzā sitiena izdevās panākt neizšķirtu.

Tiesa, uzvaras vārtus karaliskais Madrides klubs guva tikai trīs minūtes vēlāk, kad izcēlās Kasemiru pēc vācieša Tonija Krosa izpildītā stūra sitiena.

Spānijas čempionāta kopvērtējumā Real guvusi 65 punktus 27 spēlēs, bet 63 punkti 28 mačos ir Barcelona rēķinā. Tikmēr trešā ar 57 punktiem ir Sevilla, bet tai divus punktus zaudē Atletico.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi