Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Mesi gūst 300.vārtus Barcelona labā

Aizvadītās nedēļas nogales Spānijas futbola čempionātā kārtējā spēlē savus 300.vārtus Barcelona kluba rindās guva argentīniešu superzvaigzne Lionels Mesi. 

Sestdien notikušajā spēlē Barcelona ar 2:1 (0:1) viesos izcīnīja smagu uzvaru pret Granada komandu. Spēles 26.minūtē mājiniekiem vadību dāvāja nigēriešu uzbrucējs Idions Ighalo, bet panākumu Barselonas klubam ar gūtiem vārtiem 50. un 73.minūtē atnesa Mesi. 

Zīmīgo 300.gūto vārtu robežu Mesi sasniedza ar savu pirmo precīzo raidījumu. Tāpat viņš vārtus guvis jau 14 vietējā čempionāta spēlēs pēc kārtas, uzlabojot sevis sasniegto rekordu. Ar 37 precīziem raidījumiem Mesi ir pārliecinošs čempionāta rezultatīvākais spēlētājs. 

Citā spēlē svētdien pie uzvaras tika arī Barcelona tuvākie sekotāji kopvērtējuma tabulā Madrides Atletico, kas ar 3:0 (1:0) viesos pārspēja Valjadolidas Real komandu. 

Šajā mačā pa vieniem vārtiem Atletico labā guva Kolumbijas izlases uzbrucējs Radamels Falkao, brazīliešu uzbrucējs Djego da Silva Košta un urugvajiešu pussargs Kristians Rodrigess. 

Tāpat uzvaru svinēja arī šosezon nestabili spēlējošais Madrides klubs Real, kas svētdien ar 2:0 (2:0) savā laukumā pārspēja Madrides Rayo Vallecano komandu. 

Jau līdz mača 12.minūtei mājiniekiem divu vārtu pārsvaru deva uzbrucējs Alvaro Morata un aizsargs Serhio Ramoss, kurš gan sešas minūtes vēlāk par otro dzelteno kartīti atstāja savu komandu mazākumā. 

Pēc 24 spēļu kārtām Barcelona kopvērtējumā ieņem pirmo vietu ar 65 punktiem, bet Atletico ar 53 punktiem atrodas otrajā vietā. Trešie ar 49 punktiem ir Madrides Real futbolisti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi