Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Mesi: Vēl nekas nav izšķirts, mūs Liverpūlē gaida sarežģīta spēle

Lai arī šī gada Spānijas čempione futbolā Barcelona trešdien guva drošu uzvaru UEFA Čempionu līgas pusfināla pirmajā spēlē, atbildes cīņa viesos pret Anglijas klubu Liverpool būs sarežģīta, uzskata argentīniešu uzbrucējs Lionels Mesi.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka Barcelona trešdien savā laukumā ar 3:0 apspēlēja Liverpool, divus vārtus iesitot tieši Mesi. Tiesa, Spānijas grands varēja uzvarēt arī ar 4:0, ja vien pašās pēdējās sekundēs Usmans Dembelē būtu realizējis lielisku iespēju gūt vārtus.

"Būtu bijis labāk, ja mēs uzvarētu ar 4:0, ne 3:0, bet tik un tā šis ir ļoti labs rezultāts," uzskata Mesi. "Vēl nekas gan nav izšķirts, jo mūs izbraukumā gaida sarežģīta atmosfēra, kurai ir liela vēsture."

Mesi tagad Barselonas kluba sastāvā visu turnīru ietvaros iesitis jau 600 vārtus, turklāt trešdien viņš šo robežu sasniedza ar izcili izpildītu tiešo brīvsitienu.

"Tas bija skaisti, kad bumba ielidoja vārtos, bet man arī nedaudz paveicās, ka tā ielidoja tieši stūrī," piezemēts bija argentīnietis. "Turpinājumā mums jābūt tik vienotiem kā nekad - gan komandai, gan faniem. Kā jau to teicām sezonas sākumā, uzvaras mēs varam gūt tikai kopā."

Tikmēr Liverpool galvenais treneris Jirgens Klops nosauca Mesi par neapturamu spēlētāju.

"Mesi ir neapstādināms. Brīvsitiena laikā nespējām nosargāt savus vārtus neskartus. Tas tik bija sitiens. Mesi ir pasaules klases futbolists, bet to es zināju jau iepriekš, tas nebija nekāds pārsteigums," atzina Klops.

Liverpool komandai otrajā puslaikā piederēja pārsvars, tomēr to neizdevās izmantot, kamēr Barcelona realizēja savas iespējas.

"Teicu saviem puišiem, ka esmu priecīgs par viņu parādīto sniegumu pret tik spēcīgu komandu. Zaudēt izbraukumā nav milzu problēma, ja vien spēj gūt vārtus. Mums tas neizdevās," norādīja vācu treneris.

Savukārt Barcelona galvenais treneris Ernesto Valverde arī vērsa uzmanību uz to, ka šajā duelī nekas nav beidzies.

"Liverpool vēl var likt mums ciest. Pirmās spēles rezultāts ir labs, tomēr šis duelis vēl nav beidzies," uzsvēra Valverde. "Mēs zinām, ko Mesi var paveikt, tomēr viņš mūs nebeidz pārsteigt. Viņš ir mūsu kapteinis un futbolists, kurš ietekmē spēles ritmu. Lionels kārtējo reiz izšķīra spēles likteni un noveda mūs līdz uzvarai. Viņš kārtējo reizi apliecināja, ka ir šīs komandas līderis."

Atbildes cīņa šajā pārī notiks 7.maijā Liverpūlē. Finālā iekļūs komanda, kas uzvarās divu maču summā. Otrā pusfināla pārī otrdien Nīderlandes vienība Amsterdamas Ajax viesos ar 1:0 apspēlēja Totenhemas Hotspur no Anglijas.

UEFA Čempionu līgas fināls notiks 1.jūnijā Madridē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi