Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +16 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Nebijās Eiropas grandu

Kobenhavn un Napoli futbolisti sasniedz Čempionu līgas astotdaļfinālu.

Ticēja saviem spēkiem jau no pirmā soļa, kas tika sperts uz Čempionu līgas zāliena, – panākuma formulu pēc astotdaļfināla sasniegšanas atklāja Kobenhavn galvenais treneris Jakobs Nēstrups.

"Šī bija droša otrā vieta. Nešaubīgi bijām otra labākā komanda grupā," treneris pēc izšķirošajā spēlē izcīnītās 1:0 uzvaras pār Stambulas Galatasaray uzsvēra, ka Dānijas futbola čempionu sasniegtais rezultāts ir likumsakarīgs. Komanda Čempionu līgas izslēgšanas turnīrā spēlēs pirmo reizi kopš 2011. gada.

Grupu turnīra pēdējā kārtā uz "neiespējamo misiju" vēl cerēja slavenais angļu klubs Mančestras United, tomēr trīskārtējais šī turnīra čempions Minhenē ar 0:1 zaudēja savam principiālajam pretiniekam Bayern. No visu laiku sliktākās sezonas Čempionu līgā "sarkanos velnus» neglābtu arī uzvara, jo, lai izcīnītu otro vietu, bija jācer uz neizšķirtu paralēlajā spēlē. Tajā Lūkass Leragers otrā puslaika sākumā guva vienīgos vārtus.

"Ja spējām izkļūt no grupas ar Mančestras United, Minhenes Bayern un Galatasaray, tad mums ir izredzes tikt vēl tālāk," pārliecināts par Kobenhavn spēku ir Nēstrups.

Pēdējā kārtā dalību astotdaļfinālā nodrošināja arī Napoli, kas izšķirošajā spēlē gana pārliecinoši ar 2:0 apspēlēja Portugāles Braga. Itālijas čempioni pievienojās Madrides Real, Bayern, Londonas Arsenal, Eindhovenas PSV, Milānas Inter un Sansevastjanas Real Sociedad, kas dalību izslēgšanas turnīrā bija nodrošinājuši jau iepriekš.

Pēdējās ceļazīmes uz astotdaļfinālu E, F, G un H grupā tika sadalītas vēlā trešdienas vakarā. Izslēgšanas turnīra izloze paredzēta pirmdien. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi