Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Nedēļas nogalē notiks pirmie Mītava Open minifutbola reģionālie turnīri

Tradicionālā "Mītava Open" mini futbola turnīra galvenā vērtība ir īstu amatieru iespēja piedalīties sacensībās, kur var pacīnīties ar sev līdzīgajiem, trešdien teica sacensību organizētāju "Prāta vētras" dalībnieki.

Vasara ir ļoti piemērots laiks sportiskām aktivitātēm, taču galvenais uzsvars turnīrā būs uz amatierismu, žurnālistiem pastāstīja poproka grupas līderis Renārs Kaupers. "Mītava Open" ir ļoti piemērots turnīrs tiem, kuri reizi vai divas nedēļā kopā ar domubiedriem sapulcējas, lai uzspēlētu futbolu, nešaubās Kaupers.

"Prāta vētras" dalībnieki informēja, ka turnīra reglaments salīdzinājumā ar pagājušo sezonu ir pamainīts un no katra reģionālā kvalifikācijas turnīra tālāk tiks trīs komandas. Čempionāta fināls būs 8. augustā "Skonto" stadionā Rīgā, un organizatori nešaubās, ka amatieriem tas būs papildu stimuls censties iegūt iespēju iziet laukumā, kur savas mājas spēles aizvada Latvijas futbola valstsvienība.

Lai gan turnīrs nodēvēts par amatieru sacensībām, tajā būs arī visai iespaidīgs 3000 latu balvu fonds pēc nodokļu samaksas. Uzvarētāji saņems 1500 latu, otrās vietas ieguvēju guvums būs tūkstoš latu, bet trešās vietas laureāti iegūs 500 latu naudas balvu.

Tā kā turnīrs paredzēts amatieriem, rīkotāji sagaida, ka tajā nepiedalīsies profesionāli futbolisti. Sacensības ir atklātas arī komandām no Lietuvas un Igaunijas.

Pirmais no astoņiem reģionālajiem "Mītava Open" turnīriem notiks sestdien Kuldīgā, kam nākamajā dienā sekos sacensības Liepājā. Līdz 7. augustam kvalifikācijas spēles notiks arī Tukumā, Bauskā, Valmierā, Preiļos, Madonā un Rīgā.

"Mītava Open" rīko "Prāta vētra" sadarbībā ar pasākumu organizatoru "Untitled" un čempionāta ģenerālsponsoru "Gillette".

Pirms gada pirmajā "Mītava Open" turnīrā piedalījās 174 komandas, pulcējot 2088 dalībniekus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi