Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

papildināta - Milānas Inter prezidents prognozē Mourinju aiziešanu uz Madrides Real

Nedēļas nogalē par Itālijas čempioniem kronētā kluba Milānas Inter prezidents Masimo Morati skeptiski izteicies par iespēju, ka slavenais portugāļu treneris Žozē Mourinju arī nākamsezon trenēs Inter futbolistus.“Ir grūti novērtēt procentuālas iespējas, ņemot vērā viņa eksplozīvo raksturu. Neviens nezina, ko viņš nolems.

Tas var būt patīkams pārsteigums, ko neviens negaida, un var būt mums nepatīkams lēmums, kas nevienu nepārsteigs,” bilda Morati, ar otro variantu domājot daudzu prognozēto Mourinju pāriešanu uz Madrides Real.Pats Mourinju, kuru ar Inter saista līgums vēl uz diviem gadiem, līdz sestdien paredzētajam Eiropas Čempionu līgas finālam pret Minhenes Bayern atteicies apspriest savu nākotni.“Runas par to, ka es esmu “ar vienu kāju Real klubā” nepavisam neatbilst īstenībai. Tieši otrādi – es esmu ļoti tālu no Real trenera amata,” norādījis 47 gadus vecais portugālis. “Bet kādu dienu es trenēšu Madrides Real. Esmu trenējis lielu klubu Anglijā, tagad trenēju lielu klubu Itālijā un gan jau trenēšu arī Spānijā.”Pēc spāņu preses ziņām, starp Mourinju un Madrides Real jau panākta mutiska vienošanās, kas arī paredz astoņu miljonu eiro lielu kompensāciju Inter klubam par trenera līguma laušanu.

Tostarp britu izdevums Mirror ziņo, ka Inter vadība jau sākusi lūkot pēc Mourinju pēcteča, un kā reālais kandidāts tiem minēts līdzšinējais Liverpool kluba galvenais treneris Rafaels Benitess. Spāņu speciālists iepriekš atteicās stāties pie cita Itālijas sperkluba Turīnas Juventus stūres.

(papildināta ar 6.rindkopu)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi