Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Par Latvijas izlases galveno treneri Latvijas Futbola federācija paziņos otrdien

Par Latvijas futbola valstsvienības galveno treneri Latvijas Futbola federācija (LFF) paziņos otrdien, aģentūru BNS pirmdien informēja organizācijas ģenerālsekretārs Jānis Mežeckis.

Aleksandram Starkovam līgums par galvenā trenera darbu Latvijas izlasē beidzās līdz ar 2012.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas pēdējo spēli 11.oktobrī Horvātijā. Taču Starkovs novembrī Bratislavā bija klāt nākamā cikla – 2014.gada Pasaules kausa kvalifikācijas grupas – kalendāra izstrādāšanā, un visas pazīmes rāda, ka viņš arī būs tas, kurš turpinās darbu ar valstsvienību.

''Es ļoti ceru, ka izdosies saglabāt līdzšinējo galveno treneri,'' aģentūrai BNS jau agrāk sacīja LFF prezidents Guntis Indriksons. ''Ja mēs būsim spiesti meklēt jaunu treneri, tas var radīt diezgan lielas problēmas.''

Starkova pamata darbavieta ir Azerbaidžānas klubā ''Baki'', kura pārstāvji pretēji sākotnēji paustajam vēlāk izteikušies, ka neliks šķēršļus galvenā trenera amatu apvienošanai arī turpmāk.

Pirmā spēle 2012.gadā Latvijas izlasei paredzēta 29.februārī, kad pārbaudes mačā Turcijas pilsētā Antaljā pretiniece būs Kazahstānas izlase.

2014.gada Pasaules kausa kvalifikācijas ciklā, kas startēs septembrī, Latvijai jāspēlē vienā grupā ar Grieķiju, Slovākiju, Bosniju un Hercegovinu, Lietuvu un Lihtenšteinu. Speciālisti uzskata, ka grupā nav spilgti izteiktu favorītu un arī Latvijai ir izredzes cīnīties par vietu finālturnīrā, kas risināsies Brazīlijā. Tajā uzreiz iekļūs deviņu Eiropas zonas grupu uzvarētāji, bet astoņi labākie otro vietu ieguvēji noskaidros vēl četras ceļazīmes.

Izlasē jau iepriekšējā ciklā ir sākusies paaudžu maiņa, kad to viens pēc otra pamet tie, kas izcīnīja tiesības un spēlēja 2004.gada Eiropas čempionāta finālturnīrā arī Starkova vadībā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi