Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Par pasaules labākā futbolista balvu bez Ronaldu un Mesi cīnīsies arī Vācijas izlases vārtsargs Noiers

Par gada labākā futbolista balvu - Ballon d'Or trofeju jeb Zelta bumbu - cīnīsies portugāļu uzbrūkošais pussargs Krištianu Ronaldu, argentīniešu uzbrucējs Lionels Mesi un vāciešu vārtsargs Manuels Noiers.Pērn par pasaules labāko futbolistu otro reizi karjerā tika nosaukts Ronaldu, bet viņš kopā ar Mesi par labākiem kļuvuši jau pēdējos sešus gadus - argentīnieša kontā ir četras šādas balvas, ko viņš saņēma laikā no 2009.

līdz 2012.gadam.Ronaldu šogad pamanījās labot UEFA Čempionu līgas vienas sezonas rezultativitātes rekordu, gūstot 17 vārtus, turklāt viņš palīdzēja Spānijas grandam Madrides Real uzvarēt šajā turnīrā.Tikmēr Mesi, kurš vēsturē ir vienīgais futbolists ar četrām Zelta bumbām kabatā, šogad spēja Argentīnas valstsvienību aizvest līdz Pasaules kausa finālam, kur gan tai neizdevās triumfēt. Tiesa, viņš tika nosaukts par turnīra labāko futbolistu.Tāpat Mesi šogad kļuva par UEFA Čempionu līgas visu laiku rezultatīvāko futbolistu - viņš savas karjeras laikā šajā turnīrā pamanījies iesist jau 74 vārtus.Savukārt Noiers šovasar bija viens no Vācijas izlases stūrakmeņiem tās ceļā līdz Pasaules kausa iegūšanai, finālā pārspējot Argentīnu. Vācietis tika nosaukts par turnīra labāko vārtsargu, kā arī palīdzēja Minhenes Bayern komandai šogad kārtējo reizi kļūt par Vācijas čempioniem.Zelta bumbas ieguvējs tiks noskaidrots valstsvienību kapteiņu un galveno treneru, kā arī žurnālistu balsojumā. Uzvarētājs 2015.gada 12.janvārī tiks paziņots Cīrihē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Porziņģis iedzīvojies ikra muskuļa sastiepumā

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences ceturtdaļfināla spēlē iedzīvojies ikra muskuļa sastiepumā, otrdien pavēstīja viņa pārstāvētā Bost...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi