Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Pirlo: Ronaldu var Juventus palīdzēt izcīnīt UEFA Čempionu līgas titulu

Slavenais Portugāles futbolists Krištianu Ronaldu var palīdzēt itāļu vienībai Turīnas Juventus nākamajā sezonā izcīnīt UEFA Čempionu līgas trofeju, atzinis leģendārais Itālijas izlases pussargs Andrea Pirlo.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka pēc deviņiem gadiem Spānijas grandā Madrides Real, Ronaldu karjeru turpinās Itālijas titulētajā klubā Juventus, kas par viņa iegādi iztērējusi 112 miljonus eiro. Ar 33 gadus veco futbolistu noslēgts līgums uz četriem gadiem.

"Man ir prieks, ka tāds spēlētājs kā Ronaldu ir pievienojies Turīnas vienībai," medijam Sky Sports Italia atklāja Pirlo. "Viņš ir futbolists, kurš komandā nodrošina stabilitāti un var palīdzēt Juventus izcīnīt UEFA Čempionu līgas titulu. Ronaldu iegāde Juventus vēl negarantē titulu, taču ļauj spert soli tuvāk trofejas izcīnīšanai."

Pirlo atzinīgi vērtēja Ronaldu, sakot, ka viņš ir augstākās klases futbolists. "Viņš spēs izšķirt spēļu likteņus un mēs nākamsezon Juventus spēlēs redzēsim kaut ko skaistu."

Arī pats Ronaldu nesen atzina, ka vēlas palīdzēt Juventus izcīnīt Čempionu līgas trofeju pēc ilgāka pārtraukuma. Pēdējo reizi Turīnas vienībai tas izdevās 1996.gadā, bet pēc tam Juventus piecreiz spēlēja finālos, allaž zaudējot. Kopumā Itālijas kluba kontā ir divas UEFA prestižākā klubu turnīra trofejas.

Ronaldu kļuvis par trešo visu laiku dārgāk pārdoto futbolistu pasaulē. Pērn Francijas klubs Parīzes Saint-Germain (PSG) par 222 miljoniem eiro no spāņu kluba Barcelona nopirka brazīlieti Neimaru. Tāpat PSG šosezon būs jāsamaksā 180 miljoni eiro par francūzi Kilianu Mbapē, kurš komandai jau iepriekšējā sezonā uz īres tiesībām pievienojās no citas Francijas komandas Monaco.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi