Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +1 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Početino uzņemas vainu par Hotspur zaudējumu pret Ajax

Argentīniešu speciālists Maurisio Početino uzņēmās vainu par Anglijas futbola kluba Totenhemas Hotspur piedzīvoto zaudējumu UEFA Čempionu līgas pusfināla pirmajā spēlē pret Nīderlandes komandu Amsterdamas Ajax.

Jau ziņojām, ka otrdien Ajax viesos guva uzvaru ar 1:0, tādējādi sperot platu soli pretī finālam. Atbildes cīņa notiks nākamnedēļ.

Početino pēc zaudējuma uzņēmās vainu, norādot, ka izvēlējies nepareizo taktiku.

"Pēc spēles varu teikt, ka izvēlējāmies nepareizus taktiskos risinājumus, tomēr iespēju spēlēt citādāk tāpat nebija daudz," neslēpa Početino, kura pārstāvētajai komandai otrdien nevarēja palīdzēt tās līderi Herijs Keins un Honmiņs Sons.

Savukārt pirmajā puslaikā pēc sadursmes ar komandas biedru laukumu bija spiests atstāt Hotspur aizsargs Jans Vertongens, tomēr viņam neesot konstatētas nopietnas veselības problēmas.

"Neesmu apmierināts ar rezultātu - mums jau no spēles sākuma pietrūka enerģijas, kas šo spēli sarežģīja. Nebijām savā ādā. Ne pārāk labi sagatavojāmies šim mačam. Esmu galvenais treneris un uzņemos atbildību," atzina argentīnietis. "Otrajā puslaikā mums izdevās radīt spiedienu un vārtu gūšanas iespējas. Bijām izlīdzinājuši spēli. Vēl joprojām saglabājam labas izredzes kvalificēties finālam, jo esam iedzinējos tikai ar 0:1. Mums jātic, ka Amsterdamā varam uzvarēt."

Savukārt Ajax galvenais treneris Ēriks ten Hāgs bija gandarīts par sasniegto Londonā.

"Domāju, šis mums ir lielisks rezultāts. Mēs uzvarējām spēli un esam apmierināti. Esam nonākuši ļoti labā punktā, tomēr šī divcīņa ir tikai pusē. Ja vēlamies iekļūt finālā, atbildes cīņā mums ir jānospēlē labāk," neslēpa speciālists.

"Otrajā puslaikā varējām būt tuvāk bumbai un saglabāt tās kontroli. Iespējams, varējām spēlēt nosvērtāk," pāris punktus, kas neizdevās otrajā puslaikā, nosauca ten Hāgs.

Tikmēr vienīgo vārtu guvējs šajā mačā Donijs van de Bēks piekrita, ka Ajax vienība spēles otro pusi nav aizvadījusi veiksmīgi. "Pirmās 30 minūtes spēlējām ļoti labi, savukārt otrajā puslaikā situācija sarežģījās. Tiesa, tik un tā spējām noturēt uzvaru, lai pirms atbildes mača būtu vadībā. Ar otrā puslaika sākumu nespēlējām savu spēli, laukumā bija vairāk cīņas," teica futbolists.

Otrā pusfinālā cīnīsies Spānijas grands Barcelona un Anglijas premjerlīgas klubs Liverpool, šīm komandām pirmo maču aizvadot trešdien.

UEFA Čempionu līgas fināls notiks 1.jūnijā Madridē.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi