Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Policista piekaušanā vainotie Šveices futbola fani iemaksājuši 24 000 latu un tiks brīvībā

Trīs apcietinātie Šveices futbola fani ir iemaksājuši pārdesmit tūkstošus latu lielo drošības naudu, un tas nozīmē, ka viņus var atbrīvot no apcietinājuma.Rīgas Centra rajona tiesas priekšsēdētājas palīgs Kaspars Sadauskis aģentūrai BNS pastāstīja, ka trešdien tiesa saņēmusi apstiprinājumu, ka visi trīs vīrieši iemaksājuši iepriekš tiesas noteikto drošības naudu, tāpēc tiesa lēmusi par apcietinājuma atcelšanu.

Pašlaik tiesā tiek gaidīti vīriešu advokāti, un pēc formalitāšu nokārtošanas ar policiju vīrieši tiks atbrīvoti.Tiesa pagājušajā piektdienā apmierināja policijas lūgumu un visiem trim šveiciešiem kā drošības līdzekli noteica apcietinājumu. Taču tiesa piedāvāja apcietinājumu atcelt, ja viņi mēneša laikā iemaksās drošības naudu. Diviem faniem tā toreiz noteikta 10 000 latu apmērā katram, bet trešajam - 4000 latu apmērā. Samazināts drošības naudas apmērs trešajam aizturētajam noteikts, ņemot vērā viņa mantisko stāvokli.Ja šveiciešiem tomēr nebūtu piedāvāts iemaksāt drošības naudu, viņi nonāktu izmeklēšanas cietumā Centrālcietumā, kurā jau atrodas divi Lielbritānijas pilsoņi, kas apsūdzēti pašvaldības policista piekaušanā pērn Vecrīgā un kam arī kā drošības līdzeklis noteikts apcietinājums, kaut bija iespēja maksāt drošības naudu. Abi naudu nesamaksāja un no Latvijas aizmuka, līdz tos Lielbritānijā notvēra vietējā policija.

Jau ziņots, ka pagājušā trešdienā laukumā pie Brīvības pieminekļa trīs piedzērušies Šveices futbola fani nokārtoja dabiskās vajadzības. Garām gāja pašvaldības policijas darbinieks, kurš tajā brīdī bijis privātās drānās un ārpus darba laika. Parādot policista apliecību, viņš stādījies priekšā kā likumsargs un čurātājiem aizrādījis, ka tā nu nevajadzētu darīt. Uz to šveicieši atbildējuši ar lamāšanos, bet vēlāk viņš saņēmis sitienu ar pudeli pa galvu un vēl vairākus sitienus. Izsaukti papildspēki, kas šveiciešus aizturēja. Cietušais policists nogādāts slimnīcā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

saistītgie raksti


* Policista piekaušanā vainotajiem Šveices futbola faniem var nākties sēdēt Centrālcietumā

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi