Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Premjerlīgas spēlētāji atgriežas grupas treniņos pēc ierobežojumu atvieglošanas

Vairākums Anglijas futbola premjerlīgas klubu spēlētāju otrdien atgriezās treniņos pēc Covid-19 pandēmijas ierobežojumu samazināšanas.

Kopš otrdienas klubiem bija atļauts trenēties kopā mazās grupās, vienlaikus ievērojot stingrus sociālās distancēšanās noteikumus.

Liverpool kapteinis Džordans Hendersons bija starp tiem, kuri atgriezās laukumā kā līgas līderi, kamēr Totenhemas Hotspur arī pieredzēja dažu spēlētāju atgriešanos treniņos.

Savukārt Mančestras United paziņoja, ka viņu spēlētāji neatgriezīsies treniņos līdz trešdienai.

Spēlētājiem bija atļauts trenēties kopā, taču bez kontakta. Turklāt viņiem bija noteikt ierasties uz treniņu jau sporta formā un pārģērbties mājās.

Ņūkāslas United menedžeris Stīvs Brūss raidorganizācijas BBC radiostacijai Radio 4 sacīja, ka klubs ir veicis visus nepieciešamos piesardzības pasākumus, lai nodrošinātu visu iesaistīto drošību.

"Uzmanības pievēršana detaļām ir bijusi fantastiska," viņš teica. "Lielākā daļa mūsu komandas ir to redzējusi un ir apmierināta. Tomēr katra personiskie apstākļi ir atšķirīgi. Tā var būt sieva grūtniece mājās vai slima sievasmāte vai jebkas cits. Mums viņi ir jāciena."

Jau ziņots, ka Watford kluba kapteinis Troja Dīnijs pavēstīja, ka pagaidām neatgriezīsies treniņos, jo baidās par sava dēla veselību.

"Manam dēlam ir tikai pieci, viņam bija elpošanas grūtības, tāpēc es nevēlos nākt mājās no treniņa un pakļaut viņu vēl lielākām briesmām," viņš stāstīja Edijam Hērnam un Tonijam Belovam raidījuma Talk the Talk epizodē YouTube vietnē.

"Es nevaru nogriezt matus līdz jūlija vidum, bet es varu iet un būt kopā ar 19 cilvēkiem, un neviens nevar atbildēt uz jautājumu par sekām nevis tāpēc, ka viņi negrib, bet tāpēc, ka viņi nezina atbildi. Tāpēc es teicu, ja nevaru dabūt atbildes uz jautājumiem, kāpēc man sevi ir jāpakļauj riskam?" vaicā 31 gadu vecais futbolists.

Paredzams, ka premjerlīga otrdien vēl paziņos rezultātus Covid-19 testēšanai visu klubu spēlētājiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi