Laika ziņas
Šodien
Pērkona negaiss
Rīgā +21 °C
Pērkona negaiss
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

Rīgā futbola faniem savas durvis ver Lidl Arena

Paplašinot savu Latvijas futbola atbalsta programmu, “Lidl Latvija” ir noslēgusi sadarbības līgumu ar “Playoff Arena”. Lai simbolizētu “Lidl” atbalstu šai futbola arēnai un Latvijas futbolam kopumā, tās jaunais nosaukums turpmāk būs “Lidl Arena”.

Jaunās sadarbības ietvaros jau no 14. jūnija “Lidl Arena” bez maksas būs atvērta visiem Eiropas futbola faniem, lai kopā pie putojoša alus kausa sekotu līdzi visām UEFA EURO 2024™ čempionāta spēlēm un justu līdzi saviem favorītiem līdz pat 14. jūlijam. 

“Lidl Arena” ir modernākā izklaides un futbola halle Baltijā, kas durvis vēra 2020. gada oktobrī. “Lidl Arena” atrodas Rīgā, Kauguru ielā 6, netālu no Kalnciema tilta. Ik gadu to apmeklē līdz pat 180 000 izklaides un sporta cienītāju. Hallē ir trīs futbola laukumi, spēļu zona, trenažieri, kafejnīca, kā arī jau drīzumā tiks nodrošinātas lieliskas  sporta spēļu translāciju iespējas. Arēna piedāvā plašu sportisko un izklaides aktivitāšu klāstu – futbola un citu sporta veidu treniņus bērniem un pieaugušajiem, futbola turnīrus, bērnu nometnes, kā arī citus sportiskus un atraktīvus pasākumus.

Sadarbībā ar “Lidl” futbola faniem tagad tiks piedāvāta unikāla iespēja uz lielā ekrāna bez maksas skatīties visas UEFA EURO 2024 spēles īpašajā “Lidl Arena” fanu zonā. Futbola līdzjutējiem “Lidl” visa mēneša garumā piedāvās dažādas uzkodas un dzērienus, lai čempionāta skatīšanās izvērstos īstā futbola festivālā.

“Mēs esam patiesi priecīgi par jaunās sadarbības uzsākšanu. Lidl pieredze un ambīcijas iet roku rokā ar “Playoff Arena” vīziju un izvirzītajiem mērķiem. Turpināsim piedāvāt lielisku izklaidi un atpūtas iespējas mūsu viesiem, kā arī ļausimies jauniem piedzīvojumiem un sasniegumiem! “Lidl Arena” vasara solās būt pavisam karsta - sekojiet līdzi jaunumiem!” norāda “Lidl Arena” idejas autors Kristofers Ritovs.

“Šī būs lieliska vasara futbola zīmē, ko baudīt ne tikai Vācijā, bet arī tepat Latvijā “Lidl Arena” fanu zonā, skatoties UEFA spēles, kā arī jūtot līdzi mūsu “Lidl Kids Team” bērnu komandai,” norāda “Lidl Latvija” mārketinga vadītājs Tomass Delle.

Tā kā “Lild” ir UEFA EURO 2024 oficiālais partneris visā Eiropā, arī Latvijā “Lidl” šogad aizsāk atbalsta programmu futbolam un piedāvā plašu Eiropas futbola čempionāta pasākumu klāstu Latvijas faniem. Jau ir izveidota “Lidl Kids Team” – 11 Latvijas bērnu komanda, kas dosies uz Vāciju ievest laukumā kādu no valstu izlasēm. Visā Latvijā pašlaik izlozes kārtībā tiek piedāvāti pilnībā apmaksāti ceļojumi un biļetes uz UEFA EURO 2024 spēli Hamburgā.

Jau ziņots, ka “Lidl Latvija” šogad aizsāka sadarbību arī ar Latvijas Futbola federāciju, atbalstot meiteņu futbola čempionāta rīkošanu. Pirmās “Lidl meiteņu futbola čempionāta” spēles notika 2. maijā un norisināsies līdz pat vasaras beigām.

UEFA EURO 2024 norisināsies no 2024. gada 14. jūnija līdz 14. jūlijam desmit Vācijas pilsētās: Berlīnē, Ķelnē, Dortmundē, Diseldorfā, Frankfurtē, Gelzenkirhenē, Hamburgā, Leipcigā, Minhenē un Štutgartē. Vācija tika izvēlēta 17. UEFA Eiropas čempionāta rīkošanai UEFA izpildkomitejas sanāksmē 2018. gada 27. septembrī. Rietumvācija uzņēma 1988. gada turnīru, taču šī būs pirmā reize kopš atkalapvienošanās, kad Vācija rīko UEFA Eiropas čempionātu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

FOTO: Rīgas maratonā uzvar gruzīns un somiete

Latvijas vieglatlētikas garo distanču skrējēji Dmitrijs Serjogins un Anita Siliņa svētdien "Rimi" Rīgas maratonā izcīnīja otrās vietas, vienlaikus kļūstot par valsts čempioniem maratonā.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi