Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Romāns Grigorčuks: Bažījos, ka FK Rīga varētu nespēlēt

Futbola kluba Ventspils galvenais treneris Romāns Grigorčuks pēc uzvaras svētdien viesos LMT Virslīgas spēlē pār FK Rīga (2:0) neslēpa, ka bažījies, ka pretinieki kluba iekšējo problēmu iespaidā varētu nespēlēt.«Baidījos, ka atteiksies vēlreiz. Mums bija ļoti svarīgi, lai FK Rīga spēlē, jo gribam turpināt pārbaudīt jaunos spēlētājus, lai varētu lemt par viņu noderību komandai nākotnē,» klāstīja Grigorčuks.

«Kad ieraudzīju spēles protokolu, kurā bija FK Rīga pamatsastāva spēlētāji, biju priecīgs. Ar spēli esmu apmierināts. Jaunie parādīja to, ko no viņiem biju gaidījis. Viņi progresē.»Ukraiņu speciālists norādīja, ka jau domā par nākamo sezonu, taču to spēlētāju uzvārdus, kuri noteikti paliks vai nepaliks, viņš atteicās nosaukt. Vienīgi skaidrs esot par Jurģi Kalnu. «Viņš noteikti nepaliks,» atzina Grigorčuks. «Jurģis ir labs uzbrucējs, taču īsti neiederējās komandas modelī. Tās ir nianses. Taču atkārtošu vēlreiz, futbolists viņš tiešām ir labs.» Par pārējo spēlētāju likteni vairāk kļūs zināms līdz Sadraudzības kausa izcīņai, kas allaž notiek gada sākumā. Grigorčuks ir pārliecināts, ka par Virslīgas rezultatīvāko futbolistu kļūs FK Ventspils uzbrucējs Vīts Rimkus, kura rēķinā patlaban ir 14 vārti. Par vienu mazāk Liepājas metalurgs uzbrucējam Kristapam Grebim. «Viss izšķirsies pēdējā spēlē, taču Rimkum ir pa vienu golu vairāk. Arī šodien viņam ļāvām spēlēt. Centās, taču gūt vārtus neizdevās. Domāju, ka tik un tā Rimkus paliks rezultatīvākais.»

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bļugers gūst vārtus un izkaujas ar Balinski uzvarā

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien guva vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa un Latvijas vārtsarga Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras Canucks komanda izcīnīja uzvaru. T...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi