Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Ronaldu ar hat-trick sasniedz 770 gūto vārtu robežu oficiālos mačos

Portugāļu futbola zvaigzne Krištianu Ronaldu svētdien Itālijas A sērijas spēlē izcēlās ar hat-trick, kas viņam ļāva sasniegt 770 gūto vārtu robežu oficiālajās spēlēs.

Turīnas "Juventus" viesos ar 3:1 (3:0) uzvarēja "Cagliari".

Ronaldu 1:0 panāca jau spēles desmitajā minūtē, kad visprasmīgāk ar galvu spēlēja "otrajā stāvā". 15 minūtes vēlāk Ronaldu vienatnē pret vārtsargu izvirzīja Alvaro Morata, bet bumbu ķērājs paklupināja uzbrucēju, kā rezultātā viņš varēja izpildīt 11 metru soda sitienu. Brīdi vēlāk bumba ielidoja vārtu tīklā, Ronaldu panākot 2:0.

Spēles 32.minūtē Federiko Kjeza labajā laukuma malā pamanīja Ronaldu un ar tālu piespēli nogādāja bumbu pie uzbrucēja. Ronaldu ar bumbu ieskrēja soda laukumā un pēc māņkustības izpildīja precīzu sitienu zem vārtu pārliktņa. 

Mājiniekiem vienīgos vārtus Džiovanni Simeones personā izdevās gūt otrā puslaika 15.minūtē.

Pagājušajā nedēļā "Juventus" UEFA Čempionu līgas astotdaļfinālā zaudēja "Porto". Ronaldu pēc šī turnīra izpelnījās pamatīgu kritiku, jo uzbrucējam neizdevās gūt vārtus.

Ronaldu šosezon A sērijā guvis 23 vārtus, bet tuvākais sekotājs Romelu Lukaku no Milānas "Inter" seko ar 19 precīziem sitieniem. Marta sākumā Ronaldu atkārtoja slavenā Pelē rekordu - 767 vārti oficiālajās spēlēs, bet tagad viņam pieder rekords - 770 precīzi raidījumi.

Tikmēr turnīra līdere "Inter" viesos ar 2:1 (0:0) uzvarēja "Torino". Uzvarētāju labā vārtus guva Lukaku un Lautaro Martiness, bet "Torino" komandā izcēlās Antonio Sanabrija.

Savukārt cita Milānas komanda "AC Milan" mājās ar 0:1 (0:0) atzina "Napoli" pārākumu. Uzvaras "golu" spēles 49.minūtē iesita Mateo Politano.

Kompensācijas laika otrajā minūtē Ante Rebičs ieslīka garākās pārrunās ar tiesnesi, par ko saņēma sarkano kartīti. 

Visbeidzot "AS Roma" viesos ar 0:2 (0:1) zaudēja "Parma". Vārtus "Parma" komandas labā guva Valentīns Mihaila un Ernani.

"Inter" 27 spēlēs iekrājusi 65 punktus un ir A sērijas līdervienība, bet par deviņiem punktiem mazāk ir "AC Milan". "Juventus" 54 punktus iekrājusi 26 mačos, Bergamo "Atalanta" seko ar 52 punktiem 27 dueļos, "Napoli" ar 50 punktiem 26 spēlēs ir piektā, kamēr tikpat punktu 27 mačos ir "AS Roma".

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi