Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Ronaldu gūst ilgi gaidītos debijas vārtus Juventus kreklā, komanda uzvar

Portugāles futbola superzvaigzne Krištianu Ronaldu svētdien guva savus pirmos vārtus Itālijas A sērijas čempionātā, palīdzot viņa pārstāvētajai Turīnas Juventus izcīnīt uzvaru.

Juventus savā laukumā ar 2:1 (0:0) apspēlēja Sassuolo, Ronaldu gūstot abus komandas vārtus.

Rezultātu viņš atklāja mača 50.minūtē, kad pēc stūra sitiena pretinieku aizsargs centās atspēlēt bumbu vārtsargam, taču tā atsitās pret vārtu stabu un nonāca pie Ronaldu, kurš viegli panāca 1:0, atklājot savu Itālijas čempionāta gūto vārtu kontu.

Ilgi nebija jāgaida līdz Ronaldu iesita arī otros vārtus turnīrā, jo pēc 15 minūtēm, atrodoties pretinieku soda laukumā, viņš precīzi raidīja bumbu apakšējā stūrī.

"Esmu priecīgs, jo iepriekš smagi strādāju," pēc spēles sacīja Ronaldu. "Zināju, ka vārtu guvumi agri vai vēlu būs. Vēlos pateikties saviem komandas biedriem, kuri ir palīdzējuši adaptēties Itālijas futbolam."

Sassuolo gan otrā puslaika pirmajā kompensācijas laika minūtē vienus vārtus atspēlēja, kad ar galvu bumbu skaisti vārtos sita Humā Babakars.

Savukārt īsu brīdi pirms spēles beigām otru dzelteno kartīti par nesportisku rīcību nopelnīja Juventus malējais uzbrucējs Duglass Kosta, kurš mača laikā vairākkārt saķērās ar Federiko di Frančesko, turklāt kādā no epizodēm iespļāva viņam sejā.

"Vēlos atvainoties visiem Juventus līdzjutējiem un spēlētājiem par manu uzvedību mača laikā," pēc spēles sociālajos tīklos rakstīja Kosta.

Tāpat Kostas izgājienus kritiski vērtēja Juventus galvenais treneris Masimo Alegri, kurš sacīja, ka būtu tikai taisnīgi, ja brazīlietis saņemtu sodu. "Biju pārsteigts par šādām viņa darbībām. Spēles izskaņā ielaidām vārtus un palikām mazākumā, kā arī domāju, ka Kostas soda ietvaros viņa diskvalifikācija būs uz ilgu laiku."

Vēl aizvadītajā nedēļas nogalē Itālijas čempionātā panākumu guva Romas Lazio, kas ar 1:0 (0:0) apspēlēja Empoli, un Napoli, kas ar 1:0 (0:0) uzveica Florences Fiorentina.

Savukārt neizšķirti nospēlēja slavenā AC Milan, kas ar 1:1 (0:1) cīnījās pret Cagliari, kamēr otra Milānas vienība Inter ar 0:1 (0:0) piekāpās Parma, kuras īpašumā ir latviešu vārtsargs Kristaps Zommers.

Itālijas čempionāta līderpozīcijā šobrīd ar 12 punktiem četrās spēlēs ir Juventus, kam ar deviņiem punktiem seko Napoli, bet trešā ar septiņiem punktiem ir Sassuolo. Aizvadītās sezonas UEFA Čempionu līgas pusfināliste AS Roma sezonu iesākusi neveiksmīgi, pēc četriem mačiem gūstot vienu uzvaru un ar pieciem punktiem ieņemot devīto pozīciju.

Svētdien Romas klubs savā laukumā nospēlēja 2:2 (2:0) ar Chievo, otrajā puslaikā pamanoties izlaist divu vārtu pārsvaru.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi