Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Ronaldu hettriks, Madrides Real 10 vārtu mačā sagrauj Sevilla

Uzvaru rezultatīvā Spānijas futbola čempionāta spēlē trešdien izcīnīja Madrides klubs "Real", kas ar 7:3 (3:2) savā laukumā pārspēja "Sevilla" komandu.Trīs vārtus uzvarētāju labā guva portugālis Krištianu Ronaldu, bet pa divām reizēm izcēlās velsietis Gerets Beils un francūzis Karims Benzemā.Viens no visu laiku dārgākajiem pasaules futbolistiem Beils pirmo reizi devās laukumā savas komandas mājas spēles sākumsastāvā, pirmo 27 minūšu laikā panākot 2:0 "Real" labā.

Drīz pēc tam 3:0 ar 11 metru soda sitienu panāca Ronaldu, bet līdz puslaika beigām horvātu pussargs Ivans Rakitičs un kolumbiešu uzbrucējs Karloss Baka viesiem divus vārtus atguva.Otrajā puslaikā pēc divām Beila piespēlēm Ronaldu un Benzemā panāca rezultātu 5:2, bet 63.minūtē Rakitičs ar ļoti skaistu sitienu vienus vārtus atguva. Vēlāk Ronaldu ar saviem trešajiem vārtiem panāca 6:3, bet pēc Rakitiča kļūdas 11 metru soda sitienā gala rezultātu 80.minūtē panāca Benzemā. Īsi pirms tam viesi palika mazākumā, jo noraidīts tika kamerūniešu pussargs Stefāns M'Bija.Pēc traumas izārstēšanas pirmo maču šosezon aizvadīja "Real" komandas pussargs Ksavi Alonso.Kā ziņots, pārliecinošu panākumu otrdien izcīnīja "Barcelona" komanda, kas ar rezultātu 3:0 (1:0) izbraukumā pārspēja Vigo "Celta" vienību.Spēles rezultātu devītajā minūtē atklāja čīlietis Aleksis Sančess. Otrā puslaika sākumā bumbu savos vārtos ieraidīja Joels Rodrigess, bet 54.minūtē punktu mačam pielika Fransesks Favregass.Salīdzinājumā ar iepriekšējo cīņu "Barcelona" komandas galvenais treneris Herardo Martino bija veicis piecas izmaiņas sākumsastāvā, uz rezervistu soliņa atstājot Havjeru Maskerano, Ksavi Ernandesu, Andresu Injestu un Neimaru, bet Herards Pikē pat nedevās uz maču, jo ārstē traumu.Kopvērtējumā tagad "Barcelona" kontā ir 31 punkts 11 spēlēs, bet no tās par četriem punktiem atpaliek Madrides "Atletico", kas aizvadījusi par spēli mazāk. Trešo vietu ar 25 punktiem 11 mačos ieņem Madrides "Real", kurai piecus punktus desmit cīņās zaudē "Villarreal" komanda.Madrides "Atletico" ceturtdien viesosies pie "Granada" komandas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Balcers: NHL no tevis rezultātu prasa katru dienu

Nacionālā hokeja līga ir bizness, tur no spēlētājiem rezultātu prasa katru dienu. Ja sanāk garāki tukšie posmi, uzreiz notiek rūpīga analīze, plašā intervijā Sporta Avīzes aprīļa numurā pastāstīja L...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi