Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Rudņevs palīdz Koln komandai pagarinājumā izcīnīt uzvaru Vācijas kausa otrās kārtas spēlē

Latvijas izlases futbolists Artjoms Rudņevs trešdien palīdzēja Koln komandai Vācijas kausa izcīņas otrās kārtas spēlē papildlaikā savā laukumā ar 2:1 (1:1) uzvarēt Hoffeinheim vienību.

Spēles pamatlaiks noslēdzās neizšķirti 1:1, bet uzvaras vārtus Koln guva papildlaika pirmajā minūtē, kad precīzs bija francūzis Antonī Modests.

Rudņevs spēli sāka pamatsastāvā un nospēlēja 105 minūtes, kad papildlaikā viņu nomainīja aizsargs Dominiks Heincs.

Rezultātu jau spēles astotajā minūtē atklāja viesi, kad precīzs bija Benjamins Hibners, bet 36.minūtē Koln pēc Marsela Rises sitiena atjaunoja neizšķirtu.

Otrajā puslaikā vārti netika gūti, taču papildlaika pirmajā minūtē precīzs bija Modests, kurš guva savus desmitos vārtus sezonā un otros šīs sezonas Vācijas kausa izcīņā.

Koln pirmās kārtas spēlē vēl augustā ar 7:0 pieveica Vācijas sestās līgas vienību Berlīnes Preussen, bet vienus vārtus guva tieši Rudņevs, kuram tas ir vienīgais precīzais sitiens šajā sezonā.

LETA jau ziņoja, ka Koln ļoti labi ir sākusi Vācijas bundeslīgas sezonu, kurā astoņās spēlēs ir izcīnītas četras uzvaras un trīs neizšķirti, bet vienā mačā zaudēts. Vienīgā neveiksme tika piedzīvota sestdien, kad ar 1:2 nācās atzīt Berlīnes Hertha pārākumu. Rudņevs šajā mačā laukumā nāca uz maiņu, kompensācijas laikā guva vārtus, taču tie netika ieskaitīti.

Bundeslīgas kopvērtējumā Koln ar 15 punktiem ieņem piekto vietu, bet vienu pozīciju augstāk ir Hoffeinheim, kas ir izcīnījusi par punktu vairāk.

Noskaidrojies, ka Vācijas kausa trešajā kārtā jeb astotdaļfinālā Koln februārī sacentīsies ar Rudņeva bijušo komandu Hamburgas SV (HSV), kas šosezon bundeslīgā astoņās spēlēs izcīnījusi vien divus punktus un ir kopvērtējuma pēdējā pozīcijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi