Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Skonto, Ventspils, Jūrmala un Daugava iekļūst Latvijas kausa pusfinālā

Latvijas kausa izcīņas pusfinālā trešdien iekļuva FK Ventspils, Skonto, FK Jūrmala un Daugavpils Daugava futbola klubi.

Skonto savā laukumā uzņēma FK Rīgu un uzvarēja ar 2:0. Jau spēles 9.minūtē Pahars pēc teicamas Višņakova piespēles atklāja spēles rezultātu. Piespēli Višņakovs izdarīja gar vārtiem, iekrita Rīgas kluba aizsargi, un Paharam bija tikai jātrāpa pa bumbu, lai to netraucēti ieraidītu vārtos. Pēc vārtu zaudējuma Rīga kontrolēja spēles gaitu, tomēr īstu vārtu gūšanas momentu nebija. Spēles 53.minūtē Rīga izdarīja trīs spēlētāju maiņas (Žavoronkovs tika nomainīts savainojuma dēļ). Spēles 73.minūtē Dvališvili pēc Astafjeva un Pahara piespēlēm apteidza aizargus un guva otros vārtus. Rīga vēl mēģināja atgūties, bet pēdējās desmit viņiem nekas nesanāca.

Ventspils ar 3:1 uzveica Liepājas metalurgu. Spēles 20.minūtē liepājniekus vadībā izvirzīja Beniušs, taču jau pēc divām minūtēm izlīdzinājumu panāca Cigirlašs. Deviņas minūtes pēc pārtraukuma labu uzbrukumu rezultatīvi noslēdza Rimkus, bet vēl pēc divām minūtēm ventspilnieku pārsvaru dubultoja Koļesņičenko.

Jūrmalas futbolisti ar 3:0 apspēlēja Rēzeknes Blāzmu. 23.minūtē mājinieku labā rezultātu atklāja Ivaško. 52.minūtē Gospodars rezultātu dubultoja, bet vēl pēc piecām minūtēm Malašenoks precīzi realizēja 11 m soda sitienu.

Spraigāk ritēja cīņa starp Daugavpils Daugava un Ventspils Vindava vienībām, kurā ar 2:1 uzvarēja daugavpilieši. Mājinieki Daugavas futbolisti pēc Sokolova sitiena spēles 15.minūtē izvirzījās vadībā, tomēr jau pēc trim minūtēm Bespalovs panāca izlīdzinājumu. Uzvaras vārtus spēles 55.minūtē guva Rindjuks, sekmīgi realizējot 11 m soda sitienu.

Latvijas kausa izcīņas pusfināla izloze notiks 12.maijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

FOTO: Atklāta Sporto visa klase 11. sezona

Šodien, 18. oktobrī, Zemgales Olimpiskajā centrā, Jelgavā, ar vērienīgu atklāšanas pasākumu tika oficiāli uzsākta Latvijas Olimpiskās komitejas projekta Sporto visa klase 11. sezona. Jauno 2024./ ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi