Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Spēlē ar armēņiem ikvienam būs jāapliecina noderība izlasei

Vienīgajā pārbaudes spēlē pirms atbildīgajām cīņām Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijā martā un aprīlī ar Luksemburgu Latvijas valstsvienības futbolistiem trešdien, tiekoties ar Armēniju, maksimāli jāizmanto katra sekunde, jo tās būs vienīgās 90 minūtes īstos kaujas apstākļos.Valstsvienības galvenais treneris Aleksandrs Starkovs jau labu laiku izmanto frāzi — durvis uz valstsvienību atvērtas ir visiem.

Futbolistiem vien atliek ar savu spēli treneru uzmanību iegūt, noturēt un panākt, lai tā pakāpeniski nonāk citā dimensijā — pārtop par savstarpēju uzticību abpus laukuma līnijām. Taču tas nav viss, kas slēpjas Starkova frāzē. Futbolistiem jāapzinās, ka valstsvienībā spēlēs tie, kas to patiesi vēlēsies un ar attieksmi visādā ziņā parādīs, un ka veci lauri nav mūžīgi. Tāpēc pret izlietajiem sviedriem starpsezonā nevajadzētu attiekties vieglprātīgi."Šis laiks izlases trenerim ir ļoti nepateicīgs — Latvijas klubi tikai nesen sākuši gatavoties sezonai un aizvadījuši pirmās pārbaudes spēles. Šogad kā nekad agrāk daudzi spēlētāji ir jaunu darbavietu meklējumos un viņu dzīve paiet uz koferiem. Vairāk ir haotiskas atrādīšanās, mazāk — saturīgu treniņu. Joprojām bez klubiem ir tādi izlases kandidāti kā Juris Laizāns, Aleksandrs Koliņko, Deniss Romanovs, Igors Stepanovs, Andrejs Butriks, Ģirts Karlsons, Vladimirs Koļesņičenko. No viņiem šoreiz palīdzēs tikai Laizāns. Traumu dēļ uz treniņnometni nemaz neizsaucu Kristapu Grebi un Aleksandru Cauņu. Pēdējās dienās savainojumos iedzīvojās Igors Savčenkovs un Oļegs Laizāns. Tāpēc pēdējā brīdi pieaicinājām Mežecki, kas bija uz atrādīšanos Īrijas klubā Cork City. Šobrīd gandrīz vai vismazāk bažu ir par Vitālija Astafjeva gatavību spēlei — viņš ir pārgājis uz Virslīgas desmito klubu, toties trenējas divreiz dienā. Ceru, ka jaunie radīs arvien nopietnāku konkurenci pārējiem. Piemēram, Artjoms Rudņevs Karlsonam un Mārim Verpakovskim. Laiks ir nepateicīgs, bet kopā savākties vajadzēja, jo jau drīz būs svarīgas spēles ar Luksemburgu. Tieši šim mērķim būs pakļauta spēle ar Armēniju."Vienīgo treniņu Kiprā valstsvienība aizvadīs otrdien.x x xIzlases kandidāti spēlei ar ArmēnijuVārtsargi: A.Vaņins, H.Māliņš. Aizsargi: K.Gorkšs, D.Ivanovs, O.Kļava, D.Zirnis, D.Kačanovs, R.Mežeckis. Pussargi: V.Astafjevs, J.Laizāns, A.Rubins, G.Soloņicins, A.Višņakovs, J.Žigajevs. Uzbrucēji: Ģ.Karlsons, A.Perepļotkins, A.Rudņevs, M.Verpakovskis. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bļugers gūst vārtus un izkaujas ar Balinski uzvarā

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien guva vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa un Latvijas vārtsarga Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras Canucks komanda izcīnīja uzvaru. T...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi