Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Starkovs: Gribu uzslavēt visu komandu

Latvijas futbola valstsvienības galvenais treneris Aleksandrs Starkovs pēc sestdien izcīnītās uzvaras 2010.gada Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas turnīra spēlē pār Moldovu (2:1) uzslavēja komandu par gūto panākumu. "Ar uzvaru sākt vienmēr ir patīkami. Šodien gribu uzslavēt visu komandu gan par parādīto spēli, gan par pašatdevi laukumā. Tomēr eiforijā nedrīkst iekrist, jo priekšā ir vēl virkne spēļu, kurās var būt vēl grūtāk," teica Starkovs.

Moldovas izlases galvenais treneris Igors Dobrovoļskis norādīja, ka komanda parādījusi teicamu spēli, par kuru nav kauns. "Taču pietrūka veiksme, lai panāktu labvēlīgāku rezultātu. Latvijas izlase atstāja ļoti labu iespaidu gan cīņasspara, gan spēles organizācijas, gan meistarības ziņā. Izcelt nevienu pretinieku komandā nevaru, jo šoreiz labi nospēlēja visa komanda. Kišiņevā pie pilnām tribīnēm mēs nospēlētu vēl labāk. Šeit bija tikai "trīs cilvēki un varēja dzirdēt tikai vienu". Tāpēc man šeit vairs negribētos spēlēt," komentēja Dobrovoļskis.

Klātienē Tiraspolē bija arī bijušais Latvijas valstsvienības spēlētājs Mihails Zemļinskis. "Pirmo puslaiku komanda aizvadīja ļoti labi, guva divus skaistus vārtus. Pēc tam, kad varbūt vairāk vajadzēja nomierināties un pieturēt bumbu, komanda sāka spēlēt nedaudz haotiski un atdeva iniciatīvu pretiniekiem, tāpēc otrais puslaiks bija ļoti grūts. Taču visi cīnījās ar lielu pašaizliedzību," komentēja Zemļinskis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bļugers gūst vārtus un izkaujas ar Balinski uzvarā

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien guva vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa un Latvijas vārtsarga Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras Canucks komanda izcīnīja uzvaru. T...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi