Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Svētdien Skonto uzņems čempionus FK Ventspils futbolistus

Neveiksmes iepriekšējā kārtā sapurinājušas abus nākamās lielās kaujas dalībniekus LMT virslīgā. Svētdien septītās kārtas centrālajā spēlē Rīgā Skonto uzņems čempionus FK Ventspils futbolistus. Tiešraide plkst.17 LTV7.

Rīgas Skonto pirms nedēļas cieta sagrāvi Liepājā (0:4). Vārtsargs Germans Māliņš negrib atcerēties, kā četras reizes ķeksējis bumbu laukā no vārtu tīkla. "Tā bija neveiksmīga spēle visai komandai. Labi, ka starpā ir nedēļa, nevis trīs dienas, jo nebija viegli pēc tādas spēles. Ģērbtuvē un skatoties video visiem uz sevi bija dusmas un kauns. Acīmredzot nebijām gatavi cīņai, pietrūka cīņas spara. Gribējām spēlēt mierīgi, skaisti, bet tā nevar," Māliņš pauda pārliecību, ka futbolisti ir tikuši tam pāri un svētdien redzēsim pavisam citu spēli Skonto izpildījumā.

Pirmo spēli pret saviem bijušajiem komandas biedriem aizvadīs ventspilnieku pussargs Aleksejs Višņakovs. "Protams, ka spēle būs svarīga. Gribu redzēt, kā izskatīšos uz Skonto fona. Ja godīgi, gūt vārtus nav primārais. Labākā dāvana būs komandas uzvara," Višņakovs personīgās ambīcijas ierindoja pēc komandas interesēm.

Iespējams, būs vērojama aizraujoša Višņakova un Skonto kreisās malas pussarga Andreja Perepļotkina divcīņa. "Vēl jau nevar zināt, kurā pozīcijā spēlēšu," Aleksejs to atstāja galvenā trenera Romāna Grigorčuka ziņā. Ukraiņu speciālistam īpaši prātu nodarbina spēle uzbrukumā, jo neizšķirts 1:1 ar Tranzītu un 0:0 ar Dinaburg uzbrucējiem godu nedara.

Pērn abas komandas virslīgā punktus dalīja uz pusēm, bet kopējā bilance nedaudz labvēlīgāka ir rīdziniekiem — 47 spēlēs 18 uzvaras, 15 neizšķirti un 14 zaudējumi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bļugers gūst vārtus un izkaujas ar Balinski uzvarā

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien guva vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa un Latvijas vārtsarga Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras Canucks komanda izcīnīja uzvaru. T...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi