Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

UEFA Čempionu līgā noskaidros pirmos 1/4 finālistus

UEFA Čempionu līgā otrdien tiks noskaidroti pirmie ceturtdaļfināla dalībnieki.

Vienīgi Vācijas klubs Minhenes Bayern var būt drošs pirms otrdien paredzētās UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla atbildes spēles ar Lisabonas Sporting futbolistiem. Pēc 5:0 pirmajā mačā uzvara divu spēļu summā nekur nepaliks. Bet Liverpool — Madrides Real, Juventus — Chelsea un Panathinaikos — Villarreal dueļos arī pirmo spēļu neveiksminieki neko vēl nav zaudējuši.

Liverpool — Real Madrid. Anglijas kluba uzvara Madridē sarūpējusi sitienu zem jostas vietas Spānijas čempioniem un aizvērusi muti dažam futbolistam, kuram šķita, ka Liverpool spēlētāji trīc, jau izdzirdot Eiropā visvairāk titulētā kluba nosaukumu vien. Kļūdījās. Tāpat kā spēles 82.minūtē Real aizsardzība, kas nebūt ne augumā raženajam Josi Benajunam ļāva bumbu ieraidīt vārtos ar galvu no pašas cietokšņa priekšas, nodrošinot uzvaru ar 1:0.

Madridiešu omu neuzlabo fakts, ka sestdien cīņā ar principiālo pretinieku Madrides Atletico pārtrūka Real desmit uzvaru sērija La Liga čempionātā (1:1). Nepriecē arī Liverpool astoņu pēc kārtas nezaudēto Čempionu līgas spēļu sērija Anfield stadionā un pussarga Stīvena Džerarda atgriešanās pie labas veselības.

Juventus — Chelsea. Itālijas klubs ir līdzīgā situācijā kā Real, taču būtiskā atšķirība ir tā, ka turīnieši atbildes spēli ar Chelsea aizvadīs savās mājās. Juventus šī nav pirmā reize, kad jāatspēlējas. Aptuveni 50% gadījumu tas izdevies. Turklāt Juve Turīnā uzvarējusi pēdējās 10 no 13 Čempionu līgas spēlēm, bet zaudējuma rūgtumu pēdējo reizi piedzīvojusi 2004.gadā.

Panathinaikos — Villarreal. Grieķijas klubam izdevās sarūpēt nelielu pārsteigumu pirmajā spēlē, viesos cīnoties 1:1. Zinot grieķu spēlētāju un līdzjutēju temperamentu, Villarreal situācija nav viegla. Panathinaikos sastāvā gan būs būtisks zaudējums — iekrāto dzelteno kartīšu dēļ diskvalificēts kapteinis Gianiss Goumass.

Bayern — Sporting. Ar uzviju apstiprinājumu guva statistika, kas norādīja uz Vācijas klubu lielisko bilanci Portugālē. Bayern Lisabonā uzvarēja ar 5:0 un nozaga intrigu šajā duelī. Vieglprātīgi attiekties pret Sporting nedrīkst, taču retais tic, ka portugāļiem ir pa spēkam pārrakstīt UEFA vēsturi. Bayern trenerim Jirgenam Klinsmanam pavērusies iespēja dot praksi tuvākām rezervēm, jo arī bundeslīgā vēl virkne grūtu spēļu priekšā, lai aizstāvētu titulu.

x x x

UEFA Čempionu līga

Astotdaļfināls

Liverpool — Real Madrid (1:0)*
Juventus — Chelsea (0:1)
Panathinaikos — Villarreal (1-1)
Bayern — Sporting (5:0)

* Rezultāts pirmajā astotdaļfināla spēlē

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bļugers gūst vārtus un izkaujas ar Balinski uzvarā

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien guva vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa un Latvijas vārtsarga Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras Canucks komanda izcīnīja uzvaru. T...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi