Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Trešdiena, 9. oktobris
Helga, Elga, Elgars

UEFA Čempionu līga: Vietējie bukmeikeri prognozē Real - Bayern finālu

Optibet bukmeikeri pirms pusfināliem kā Čempionu līgas finālistus nosauc Minhenes Bayern un Madrides Real, taču pirmajām pusfināla spēlēm paredz līdzīgu spēkošanos komandu starpā, īpaši Minhenes un Madrides Atletico starpā.

Jau nākamnedēļ, 26.aprīlī sāksies lielākā klubu turnīra pusfināla spēles, kam būs pievērsta visas pasaules futbola fanu uzmanība. Pusfinālos savā starpā tiksies Atletico pret Bayern, kā arī Mančestras City pret Real. Vienīgi Minhenes Bayern diezgan pārliecinoši kvalificējās pusfinālam, divu spēļu summā uzvarot portugāļu Benfica. Lielāko sensāciju sagādāja Madrides Atletico komanda, kas no cīņas izsita turnīra galveno favorīti Barcelona ar Lionelu Messi priekšgalā. Madrides Real arī bija nonākusi neapskaužamā situācijā, pirmo spēli zaudējot Wolfsburg komandai ar rezultātu 0:2, tomēr Ronaldu trīs vārti atbildes spēlē salika visu pa plauktiņiem, un Madrides komanda tomēr iekļuva pusfinālā.

City – Real 

Šajā pārī ir izteiktāks favorīts kā otrā pusfināla pārī un tā ir Madrides Real komanda. City vienībai šī ir debija Čempionu līgas pusfinālā, tomēr to nevajadzētu uzskatīt par lielu pārsteigumu, jo pēdējos gadus komanda no angļu vidusmēra komandas, pateicoties lielām investīcijām, ir kļuvusi par vienu no spēcīgākajām Anglijas un arī visas Eiropas komandām, bet ar visu to šajā pārī angļu komanda ir nav favorītes statusā. Arī pirmajā mačā, kas norisināsies Mančestrā, favorītes statusā būs viesi no Madrides.

Optibet.lv prognozes 26.aprīļa mačam
City uzvara 30% neizšķirts 25% Real uzvara 45%

Optibet bukmeikeri prognozē, ka šajā pārī vietu finālā pārliecinoši izcīnīs Real – ar 70% varbūtību, City atvēlot vien 30% iespēju šogad spēlēt Čempionlīgas finālā.

Atletico – Bayern 

Šajā pārī par favorītiem tiek uzskatīti Minhenes futbolisti. Viņu trenerim Pepem Guardiolam šī būs pēdējā iespēja pacelt čempionu līgas trofeju ar vācu komandu, jo jau nākamajā sezonā viņš stāsies tieši pie City stūres. Pirmā spēle notiks Madridē un spānu komandai noteikti ir vajadzīgs pozitīvs rezultāts savās mājās, lai saglabātu reālas iespējas cīnīties par vietu finālā. Arī Bayern bukmeikeru vērtējumā ir diezgan izteikti favorīti uz iekļūšanu finālā, taču pirmās spēles izredzes viņi vērtē līdzīgi – vienādas izredzes uzvarēt ir abām komandām.

Optibet.lv prognozes 27.aprīļa mačam
Atletico uzvara 35%, neizšķirts 30%, Bayern uzvara 35%

Optibet vietu finālā atvēl Bayern komandai ar 65 % iespējamību. Atletico – tikai 35% iespējamība izcīnīt savu pozīciju finālā.

Prognozes par Čempionu līgas titula ieguvēju

Bayern 38%, Real 32%, Atletico 20%, City 10%


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi