Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

UEFA un Krievijas amatpersonas noraida kritiku pirms Čempionu līgas fināla

UEFA prezidents Mišels Platinī otrdien preses konferencē pavēstījis, ka nav pamata uztraukumiem par laukuma stāvokli Maskavas Lužņiku stadionā, kur trešdien notiks Čempionu līgas finālspēle starp Anglijas klubiem ''Manchester United'' un ''Chelsea''. ''Ir jāgaida, kad laukumu izmēģinās spēlētāji. Viņi ir tie, kam jāspriež par laukuma kvalitāti.

Līdz šim es neesmu dzirdējis nekādas sūdzības,'' sacīja Platinī.UEFA ģenerālsekretārs Deivids Teilors paziņojis, ka UEFA inspekcija pārbaudījusi laukumu un atzinusi to par perfekti piemērotu spēlei. ''Vienīgā problēma ir zāles krāsa, taču spēles laukums ir labs.'' Šai spēlei no Slovākijas atvestais zāliens un tā uzlikšana izmaksājusi 160 000 sterliņu mārciņu. Savukārt mača Krievijas amatpersonas noradījuši angļu futbola fanu izteiktās pretenzijas par haosu un ilgu gaidīšanu, šķērsojot Krievijas robežu Maskavas lidostā. Kāds aculiecinieks aģentūrai Reuters pastāstījis, ka robežkontrole viņam ilgusi veselu stundu, kaut arī tobrīd lidostā ieradušies tikai aptuveni 100 no gaidāmajiem 40 000 angļu klubu līdzjutēju. Krievijas puses pārstāvji, ka, palielinoties fanu pieplūdumam, tiks palielināts arī robežsargu skaits. Kā jau ziņots, ieejas biļete uz "Manchester United" — "Chelsea" spēli līdzjutējiem šoreiz kalpo arī kā Krievijas vīza.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

FOTO: Atklāta Sporto visa klase 11. sezona

Šodien, 18. oktobrī, Zemgales Olimpiskajā centrā, Jelgavā, ar vērienīgu atklāšanas pasākumu tika oficiāli uzsākta Latvijas Olimpiskās komitejas projekta Sporto visa klase 11. sezona. Jauno 2024./ ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi