Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Uz jautājuma Māra Verpakovska dalība spēlē ar Šveici

Pēdējā treniņā pirms izlidošanas uz Cīrihi gūtais muskuļa sastiepums bija par iemeslu, kāpēc piektdien Sengalēnā ar pilnu jaudu nevarēja trenēties Latvijas futbola valstsvienības uzbrucējs Māris Verpakovskis. Viņš piesardzīgi trenējās komandas ārsta Daga Čudas uzraudzībā, kamēr pārējos 19 kandidātus Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas spēlei ar Šveici gatavoja mūsu izlases treneri.

Pēc jautājuma – vai Māris sestdien varēs piedalīties spēlē pret Šveici – nedz Čudas, nedz Verpakovska balsī nebija saklausāms liels optimisms, taču galvenais treneris Aleksandrs Starkovs cerību nav zaudējis. Viņš neieņēma kategorisku pozīciju. Māris treniņā lēnā riksītī veica divus apļus pa laukuma sānu līnījām, bet pēc tam veica uzmanīgas kustības un vingrinājumus miera stājā. Par iespējamo Latvijas sastāvu kā arī par sāncenšiem vairāk lasiet sestdien laikrakstā Diena.Piektdien izlase trenējās vienu stundu. Bija gan atsevišķi vingrinājumi, gan minispēle laukuma centrā. Viens noteikts virknējums netika iespēlēts.Šveices kolēģi zināja stāstīt, ka visas - aptuveni 20 tūkstoši  - biļetes uz spēli izpārdotas. Tās sākums sestdien pulksten 18.45 pēc Latvijas laika. Tiešraide LTV7.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bļugers gūst vārtus un izkaujas ar Balinski uzvarā

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien guva vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa un Latvijas vārtsarga Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras Canucks komanda izcīnīja uzvaru. T...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi