Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus

Vapne gūst divus vārtus Valmieras uzvarā

Lūkass Vapne otrdien "Tonybet" Latvijas futbola virslīgas 16.kārtas spēlē izcēlās ar diviem precīziem sitieniem pirmajā puslaikā, kamēr viņa pārstāvētā "Valmiera" izcīnīja panākumu, uzvaru svinot arī "Auda" futbolistiem.

Valmierieši savā laukumā ar 4:0 (2:0) pārspēja "Jelgavu", pagarinot nezaudēto spēļu sēriju līdz astoņām.

Vapne izvirzīja vadībā mājinieku pēc spēlētām 17 minūtēm, ar spēcīgu sitienu nogādājot bumbu viesu vārtos. Pirmā puslaika kompensācijas laika ievadā pirmo vārtu autors guva vēl vienus vārtus, dubultojot mājinieku pārsvaru līdzīgā manierē.

Otrajā puslaikā pēc spēlētām nepilnām 20 minūtēm 3:0 "Valmieras" labā panāca Džibrils Gejs, kurš pēc Vapnes sitiena pa jelgavnieku vārtiem bija pirmais pie atlēkušās bumbas, precīzi raidot to garām vārtsargam. Nedaudz vairāk kā desmit minūtes līdz pamatlaika beigām ceturtos mājinieku vārtus guva Žeremī Klemente.

Pirmā apļa cīņā valmierieši Jelgavā uzvarēja ar 3:0.

Tikmēr "Auda" ar 3:0 (1:0) viesos pārliecinoši uzvarēja "Daugavpili", kas otrajā puslaikā palika deviņu spēlētāju sastāvā.

Pirmajā puslaikā pēc spēlētām 15 minūtēm viesus vadībā izvirzīja Režinaldu Ramiriss, kurš pēc brīvsitiena "šķērītē" nogādāja bumbu daugavpiliešu vārtos.

Savukārt otrajā puslaikā pēc aizvadītām 11 minūtēm viesu pārsvaru dubultoja Mors Gaje.

Nepilnas 15 minūtes pēc otrajiem ielaistajiem vārtiem "Daugavpili" mazākumā atstāja Jevgenijs Miņins, kurš nopelnīja otro dzelteno kartīti, bet pēc asa pretinieka nogāšanas sarkano kartīti nopelnīja Bartelemī Diedjū, daugavpiliešiem uz laukuma paliekot deviņu spēlētāju sastāvā.

Tuvojoties mača izskaņai, savus otros vārtus mačā guva Ramiriss, panākot 3:0.

Pirmajā riņķī savā laukumā minimālu uzvaru svinēja "Auda" (1:0).

Trešdien "Liepāja" savā laukumā tiksies ar "Grobiņu"/LFS, bet "Metta" - ar RFS. Ceturtdien "Riga" savā laukumā spēlēs ar "Tukums 2000"/"Telms" vienību.

Līdere ar 37 punktiem 15 spēlēs ir RFS, 32 punkti ir "Riga" komandai, 30 punktus 16 cīņās iekrājusi "Valmiera", bet 27 punkti ir "Daugavpilij" un "Auda" tikusi pie 16 punktiem. 18 punkti 15 spēlēs ir "Tukums 2000"/"Telms" komandai, 16 punktus ir sakrājusi "Metta", bet 13 punktus - "Grobiņa"/LFS. "Jelgavai" ir 11 punkti, bet "Liepājai" - desmit punkti.

Virslīgas čempionāts ar desmit komandu līdzdalību notiek četros apļos, katrai komandai aizvadot 36 spēles. 180 spēles paredzēts aizvadīt līdz 9.novembrim.

Pagājušajā sezonā otro reizi par čempioni kļuva RFS, kas nodrošināja uzvaru tikai pēdējā kārtā, izcīnot uzvaru pār "Metta" komandu ar 1:0.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi