Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

VAR sistēma liedz Hotspur uzvaru Anglijas premjerlīgā

Divās Anglijas premjerlīgas ceturtdienas spēlēs fiksēts neizšķirts, Bornmutā 90.minūtē fiksējot Totehemas Hotspur fiksējot ar roku gūtus vārtus.

"Bournemouth" savā laukumā spēlēja 0:0 (0:0) ar Totenhemas "Hotspur".

Mača 90.minūtē pēc brīvsitiena izspēles tiesnesim nācās saukt palīgā VAR sistēmu, kas atzina, ka pēc Kelama Vilsona sitiena bumba skāra Džošuas Kinga roku pirms ielidošanas vārtos.

Spēles sākumā VAR neatzina, ka pret Hariju Keinu pārkāpti noteikumi soda laukumā un būtu piešķirams 11 metru soda sitiens viesu labā. Tā bija jau otrā spēle nedēļas laikā, kad Totenhemas klubu skāra VAR negatīvs lēmums, iepriekšējo reizi klubam "nodarot pāri" pirms nedēļas 1:3 zaudējumā Šefīldā.

Neizšķirts neļāva "Hotspur" panākt septītajā vietā esošo Šefīldas "United", kam ir divi punkti vairāk. Septītā vieta ir pēdējā, kas dod tiesības piedalīties Eiropas kausos, sākot sacensības Eiropas līgā no kvalifikācijas.

Savukārt "Bournemouth" četras kārtas pirms turnīra beigām joprojām atrodas trīs punktus aiz "Watford", kas ieņem 17.vietu - pēdējo, kas saglabā dalību premjerlīgā arī nākamajā sezonā. Ir pagājušas 159 dienas un deviņas spēles kopš kluba pēdējās uzvaras.

Citā mačā Liverpūles "Everton" ar "Southampton" spēlēja 1:1 (1:1).

Viesi pagarināja nezaudēto maču skrējienu līdz trim spēlēm un iedragāja "Everton" izredzes sasniegt Eiropas līgu.

"Southampton" spēlētājs Džeimss Vords-Prauzs 28.minūtē nerealizēja 11 metru soda sitienu pēc tam, kad viņu bija paklupinājis Andrē Gomess, taču pussargs savu sitienu trāpīja pret pārliktni.

Trīs minūtes vēlāk Denijs Ingss tomēr izvirzīja "Sauthempton" priekšā.

Stjuarta Ārmstronga sitiens atrada Ingsu, un uzbrucējs panāca Džordanu Pikfordu, gūstot sezonas 19.vārtus un par trīs atpaliekot no pašreizējā līdera Džeimija Vardija.

Rišarlizons 43.minūtē izlīdzināja rezultātu, kad brazīlietis saņēma lielisku Lukas Dina tālo piespēli un pārspēja viesu vārtsargu Aleksu Makartiju, gūstot savus 14.vārtus sezonā.

Turnīra tabulā "Everton" ar 45 punktiem 34 spēlēs ieņem 11.vietu, bet viņu šodienas pretiniekiem ir punkts mazāk un 12.vieta.

Vēl ceturtdien Birmingemas "Aston Villa" savā laukumā piekāpās Mančestras "United" ar 0:3 (0:2).

Pirmajā puslaikā Brunu Fernandešs tika nogāzts mājinieku soda laukumā un 27.minūtē ar 11 metru soda sitienu pats atklāja rezultātu. Kompensācijas laika piektajā minūtē pārsvaru ātrajā uzbrukumā ar sitienu ārpus soda laukuma dubultoja Meisons Grīnvuds.

3:0 viesiem ar līdzīgu sitienu kā Grīnvudam pēc stūra izspēles panāca Pols Pogbā.

Jau ziņots, ka trešdien "Liverpool" viesos ar 3:1 (2:1) pieveica Braitonas un Havas "Albion".

Anglijas čempioniem šobrīd ir 92 punkti un labas izredzes, lai labotu Mančestras "City" rekordu - 100 punkti pirms divām sezonām.

Salāhs var trešo reizi pēc kārtas iegūt savā rīcībā līgas "Zelta futbolzābaku". Šobrīd viņa kontā ir 19 vārtu 30 mačos, un viņš par trim "goliem" atpaliek no Lesteras "City" spēlētāja Džeimija Vardija un par vienu - no Londonas "Arsenal" futbolista Pjēra Emerika Obamejanga.

Citā spēlē trešdien Mančestras "City" uzbrucējs Gabriels Žezūss pārtrauca savu ieilgušo "sauso" sēriju, palīdzēdams klubam izcīnīt graujošu uzvaru, mājās ar 5:0 (2:0) uzvarot Ņūkāslas "United".

Žezūss pēdējās 12 premjerlīgas spēlēs gan izcēlies vien divas reizes.

"United" trešdienas pretiniekus viesos nav izdevies uzvarēt jau pēdējos desmit mačus.

Citā spēlē Šefīldas "United" savā laukumā ar 1:0 (0:0) uzvarēja Vulverhemptonas "Wanderers".

Savukārt "Burnley" viesos ar 1:0 (1:0) pieveica Vesthemas "United".

Priekšlaicīgi par čempionāta uzvarētāju tika kronēta "Liverpool", kas 34 spēlēs iekrājusi 92 punktus. Tālāk ar 69 punktiem seko Mančestras "City", par deviņiem punktiem mazāk ir Londonas "Chelsea". kas par punktu apsteidz Lesteras "City". Mančestras "United" ar 58 punktiem ir piektā, bet "Wanderers" seko ar 52 punktiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi