Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Veterāns Picaro ceturto reizi karjerā pievienojas Brēmenes Werder komandai

Slavenais čīliešu uzbrucējs Klaudio Picaro pēc nākamās sezonas noslēgs savas profesionālā futbolista gaitas, apstiprinājis pats spēlētājs.

Pašlaik 39 gadus vecais Picaro šobrīd pārstāv Vācijas bundeslīgas vienību Brēmenes Werder, kurai viņš savas karjeras laikā ir pievienojies četras reizes.

"Esmu pagodināts būt šeit un ceru, ka nākamā sezona būs lieliska," preses konferencē komentēja pats Picaro. "Ticu, ka nākamā būs mana pēdējā sezona profesionāla futbolista statusā".

Picaro ir visu laiku rezultatīvākais Vācijas bundeslīgas spēlētājs starp tiem futbolistiem, kuri nav vācieši. Viņš savas karjeras laikā šajā līgā guvis 192 vārtus.

Tāpat viņš sešas reizes ir triumfējis Vācijas bundeslīgā un izcīnījis sešus Vācijas kausu, bet 2013.gadā ar Bayern vienību kļuva par UEFA Čempionu līgas uzvarētāju.

"Vēlos turpināt spēlēt futbolu un esmu priecīgs, ka atkal esmu Werder komandā," turpināja Picaro. "Kad ierados Brēmenē, līdzjutēju emocijas bija brīnišķīgas. Nākamsezon noteikti vēlos spēlēt un gūt vārtus, tāpat gribu palīdzēt ar savu padomu jaunajiem spēlētājiem."

Vispirms Picaro Brēmenes vienības sastāvā nonāca 1999.gadā, bet pēc tam izmēģināja spēkus Anglijas vienībās Londonas Chelsea un Vācijas grandā Minhenes Bayern. Pēc tam 2008.gadā viņš atgriezās Werder, tiekot izīrēts. Vēlāk viņš atgriezās arī Bayern, bet 2015.gadā trešo reizi kļuva par Brēmenes futbolistu. Tad viņš nonāca Koln sastāvā, kur gan pagājušajā sezonā spēlēja periodiski, bet šogad atkal atgriezās Werder.

Peru izlases sastāvā viņš aizvadījis 85 spēles un guvis 20 vārtus, savukārt visā savā karjerā kopā ņemot dažādos klubos, viņš nospēlējis 738 spēles un guvis 307 vārtus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi