Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

VP sadarbībā ar UEFA sākusi izmeklēšanu par futbola spēļu sarunāšanu

Valsts policija (VP) sadarbībā ar Eiropas Futbola asociāciju savienību (UEFA) un Latvijas Futbola federāciju sākusi kriminālprocesu par futbola spēļu sarunāšanu, aģentūru LETA informēja VP.

Plašāku informāciju VP sniegs preses konferencē trešdien, 9.oktobrī, plkst.12 Valsts policijas konferenču zālē Čiekurkalnā.

Preses konferencē piedalīsies iekšlietu ministrs Sandis Ģirģens (KPV LV), Valsts policijas priekšnieks Ints Ķuzis, Latvijas Futbola federācijas prezidents Kaspars Gorkšs un UEFA pārstāvis Masimiliano Mikenci.

Krimināllikums par manipulācijām ar sporta sacensībām maksimālo sodu paredz brīvības atņemšanu līdz pieciem gadiem, piespiedu darbu vai naudas sodu.

Nesen Daugavpils portāls gorod.lv vēstīja, ka VP saistībā ar futbola spēļu rezultātu iespējamu ietekmēšanu aizturējusi bijušā Daugavpils futbola kluba Dinaburg prezidentu Oļegu Gavrilovu. VP aģentūrai LETA nekomentēja, vai aizturēts Gavrilovs.

Gavrilovs jau 2014.gada rudenī aizturēts lietā par iespējamu spēļu sarunāšanu. Toreiz saistībā ar spēļu sarunāšanu tika kopumā aizturētas astoņas ar Daugavpils Daugavu saistītas personas.

Vēl pērn intervijā laikrakstam Latvijas Avīze Gavrilovs norādīja, ka Latvijas futbolā pie visām problēmām vainots tiek tikai viņš, turklāt Latvijas Futbola federācijā (LFF) ar šo tēmu visi esot "nozombēti".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi