Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 13. oktobris
Irma, Mirga

Zemļinskis: Vācu triumfu Eiropas futbola čempionātā paredzēju 2010.gadā

PK finālturnīrā 2010. gadā ieraugot Tomasu Milleru, radās nojauta, ka Vācija triumfēs 2012. gada Eiropas čempionātā. Ne viņš viens, protams, ir lielisks no Vācijas jaunās futbolistu paaudzes, un tas manu pārliecību tikai palielināja. Pieplusojiet vēl tādus pieredzējušus vīrus kā Bastians Švainštaigers, Lukašs Podoļskis, Miroslavs Kloze, beidzot arī Mario Gomess, un šaubu par viņu varēšanu iegūt Eiropas zeltu vairs nebūs.

Viņiem ir lieliski sabalansēts sastāvs visās līnijās, turklāt rezervē ir ne mazāk meistarīgi futbolisti katrā no pozīcijām. Jā, ja pēta statistiku, tad varbūt viņi nav tik iespaidīgi kā spāņi, bet domāju, ka tik harismātiskas personības kā Karless Pujols čempioniem šovasar ļoti trūkst. Turklāt neviens vēl nav uzvarējis EČ divreiz pēc kārtas. Tīri sajūtu līmenī šķiet, ka triumfēs Vācija, nevis Spānija.

Daudz tiek diskutēts par uzbrucēja izvēli - Kloze vai Gomess. Es piekrītu, ka Kloze ir daudzpusīgāks, var arī pats izveidot bīstamu momentu, bet, kamēr Gomess ir rezultatīvs, nav iemesla viņu mainīt. Domāju, ka Kloze savu vārdu šajā EČ vēl teiks, jo izslēgšanas spēlēs pieredzei var būt milzīga nozīme. Diemžēl Podoļskis pēdējos divus gadus vairs nav tik spožs, bet varbūt šajā turnīrā atkal atplauks.

Švainštaigers līdz šim zaudējis visus trīs nozīmīgos finālmačus, kuros piedalījies? Tā ir neveiksmes sērija. Uzskatu, ka dzīvē visu laiku mijas baltā josla ar melno. Ticu, ka viņam šī melnā josla šovasar beigsies ar EČ zelta medaļas iegūšanu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Balceram potītes lūzums Šveices hokeja līgas mačā

Cīrihes "Lions" Latvijas uzbrucējs Rūdolfs Balcers piektdien Šveices hokeja līgas (NL) spēlē ir lauzis potīti un nespēlēs līdz gadu mijai, sestdien savā interneta mājaslapā paziņoja klubs.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi