Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Zidāns: Rekordu sasniegušais Ronaldu varēja gūt vēl vairāk vārtus

Portugāļu futbola superzvaigzne Krištianu Ronaldu trešdien kļuva par pirmo spēlētāju vēsturē, kurš Eirokausu sacensībās spējis iesist 100 vārtus, tomēr viņa pārstāvētās Madrides Real komandas galvenais treneris Zinedins Zidāns nebija līdz galam apmierināts.

Četras reizes par gada labāko pasaules futbolistu nosauktais Ronaldu trešdien palīdzēja Real komandai UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfināla pirmajā mačā viesos ar 2:1 pārspēt Vācijas grandu Minhenes Bayern. Portugālis iesita abus savas komandas vārtus un tagad Eirokausu vēsturē ir izcēlies ar 100 precīziem raidījumiem.

"Viņš, protams, ir laimīgs, bet arī ne pārlaimīgs, jo bija iespēja gūt vēl vārtus," pēc dueļa teica Zidāns. "Visi cīnījāmies, jo nekad nav viegli viesos uzvarēt Bayern."

"Vēlējos sasniegt šo rekordu. Sasniegt šo atzīmi ir liels gods, turklāt vēl labāk to ir paveikt tieši pret tādu komandu kā Bayern," stāstīja Ronaldu.

Mača rezultātu 25.minūtē atklāja Bayern pussargs Arturo Vidals, kurš pēc stūra sitiena izspēles ar galvu raidīja bumbu pretinieku vārtos. Puslaika beigās čīlietim bija lieliska iespēja panākt 2:0, taču viņa izpildītais 11 metru soda sitiens lidoja krietni pāri vārtiem.

Otrais puslaiks Minhenes vienībai iesākās pagalam neveiksmīgi, jo vispirms Ronaldu izlīdzināja rezultātu, bet nedaudz vēlāk divas dzeltenās kartītes pēc kārtas ar pārkāpumiem pret Ronaldu nopelnīja Havi Martiness, kuram laukums bija jāatstāj, tādējādi viesi nonāca vairākumā. To 13 minūtes pirms pamatlaika beigām Real komandai izdevās izmantot, precīzi no vārtu priekšas sitot Ronaldu.

"Šāda dueļa liktenis nekad neizšķiras pirmajā mačā, tomēr mēs spējām radīt iespējas un varējām gūt vēl vairāk vārtus," stāstīja Zidāns. "Esam priecīgi par spēli, ko rādījām. Bijām pacietīgi un tiecāmies uz rezultātu. "

"Mums vairs nav liela iespēja, tomēr iespēja joprojām ir un esam dzīvi," teica Bayern galvenais treneris Karlo Ančeloti. "Viņi varēja mūs nogalināt, iesitot vēl vienus vārtus, tomēr nepaveica to."

"Pirmajā puslaikā kontrolējām spēli, tomēr pēc pārtraukuma zaudējām savu efektivitāti," uzskata itāļu speciālists.

Abu komandu atbildes spēle jau pēc nedēļas risināsies Madridē un nākamo kārtu sasniegs komanda, kas uzvarēs summā.

Ančeloti 2014.gadā tieši Madrides Real vienību aizveda līdz tās desmitajam triumfam Eiropas spēcīgākajā klubu turnīrā. Tiesa, Real tik un tā ir pašreizējā UEFA Čempionu līgas uzvarētāja, jo pērn to līdz titulam aizveda franču speciālists Zidāns.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Gaida pēdējo papildinājumu

Eiropā spēlējošajiem izlases kandidātiem sezona klubos ir beigusies, un sastāvs sāk iezīmēties.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi