Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Blue Jackets nonāk zaudējuma attālumā no sezonas beigām

Latviešu vārtsargu Elvja Merzļikina un Matīsa Kivlenieka pārstāvētā Kolumbusas Blue Jackets komanda ar Jonasu Korpisalo vārtos pirmdien piedzīvoja zaudējumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa pirmās kārtas ceturtajā spēlē.

"Blue Jackets" Toronto notiekošā turnīra mačā ar 1:2 (0:0, 1:2, 0:0) piekāpās Tampabejas "Lightning".

Austrumu konferences ceturtdaļfinālsērijā līdz četrām uzvarām "Blue Jackets" ir iedzinējos ar 1-3. Sērijas nākamais mačs notiks trešdien, un tajā "Blue Jackets" obligāti jāuzvar, lai saglabātu cerības turpināt Stenlija kausa izcīņu.

Pirmdienas spēlē visi trīs vārti tika gūti otrajā periodā. Jau nogriežņa 16.sekundē nepieskatīts vārtu priekšā pieslidoja Bārklijs Gudrovs, kurš panāca 1:0 "Lightning" labā. Nepilnas četras minūtes vēlāk pēc Kevina Šetenkirka spēcīga metiena ripas lidojuma virzienu pielaboja Janni Gurdē, dubultojot Tampas vienības pārsvaru. 

Trešdaļas sestajā minūtē, komandām spēlējot ar četriem laukuma spēlētājiem, Kems Atkinsons veiksmīgi nocīnījās vārtu priekšā un samazināja pretinieku pārsvaru. Pamatlaika turpinājumā vārti netika gūti un cīņa noslēdzās ar "Lightning" minimālu uzvaru.

Korpisalo šajā mačā atvairīja 20 metienus, bet Andrejs Vasiļevskis - 28.

Merzļikins traumas dēļ palika ārpus pieteikuma, tāpēc Kivlenieks tika pieteikts mačam kā otrais vārtsargs. Lai komandai būtu pieejams vēl viens ripu ķērājs, Toronto ieradies Veini Vehvileinens.

Toronto un Edmontonā notiek 24 komandu izslēgšanas turnīrs, cīņu par Stenlija kausu turpinot 16 vienībām. Vispirms komandas "play-off" kvalifikācijas kārtā aizvadīja sērijas līdz trim uzvarām, bet pēc tam pārgāja uz tradicionālo sēriju formātu līdz četrām uzvarām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi