Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Bruins hokejisti izšķirošajā mačā pieveic Maple Leafs, sasniedzot Stenlija kausa otro kārtu

Bostonas Bruins komanda trešdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas Austrumu konferences ceturtdaļfināla sērijas izšķirošajā - septītajā - spēlē savā laukumā ar 7:4 (3:2, 0:2, 4:0) pieveica Toronto Maple Leafs un sasniedza nākamo kārtu.

Līdz ar to Bruins sērijā līdz četrām uzvarām triumfēja ar 4-3.

Vēl pēc pirmajām divām trešdaļām Bruins hokejisti atradās iedzinējos ar 3:4, tomēr noslēdzošajās 20 minūtēs guva četrus bezatbildes vārtus un iesoļoja Austrumu konferences pusfinālā. Šī ir pirmā reize kopā 2014.gada, kad Bostonas klubs spējis pārvarēt Stenlija kausa pirmo kārtu.

"Šī bija viena no neticamākajām spēlēm, kādā es jebkad esmu piedalījies," pēc trešdien gūtā panākuma sacīja Bruins hokejists Breds Maršāns, kurš 51 sekundi pirms beigām raidīja ripu tukšos vārtos, uzstādot šīs cīņas galarezultātu. "Vadībā bija te viena, te otra komanda, turklāt emocijas no skatītājiem bija milzīgas. Bija liels priekš piedalīties šādā mačā."

Uzvarētāju rindās ar vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Patriss Beržerons, kamēr Maple Leafs sastāvā divus vārtus iemeta pieredzējušais Patriks Marlo.

Maple Leafs hokejisti Stenlija kausa pirmajā kārtā neveiksmi cieta otro gadu pēc kārtas, kamēr komanda kopumā to nav pārvarējusi jau kopš 2004.gada.

Nākamajā kārtā Bruins spēkosies pret Tampabejas Lightning, kamēr otrā Austrumu konferences pārī principiālu dueli aizvadīs pašreizējā Stenlija kausa glabātāja Pitsburgas Penguins un Vašingtonas Capitals.

Tikmēr Rietumu konferences pusfinālā Nešvilas Predators tiksies ar Vinipegas Jets, bet Vegasas Golden Knights spēkosies ar Sahosē Sharks.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi