Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Bruins izcīna jau sesto panākumu pēc kārtas

Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienība Bostonas Bruins piektdien izcīnīja jau sesto panākumu pēc kārtas, saglabājot vadību Austrumu konferencē.

"Bruins" mājās ar 3:2 (0:1, 1:1, 1:0, 1:0) papildlaikā uzvarēja Ņujorkas "Rangers". 

Uzvarētāju rindās ar vārtiem un rezultatīvu piespēli izcēlās Davids Krejči un Dāvids Pastrņāks, bet Džeiks Debrasks pievienoja divas rezultatīvas piespēles. "Rangers" komandā pa vārtiem guva Filips Čitils un Pāvels Bučņevičs.

Pastrņāks trešā perioda piektajā minūtē panāca neizšķirtu, bet papildlaikā otrajā minūtē uzvaru izrāva Krejči precīzais raidījums.

Citā spēlē Vinipegas "Jets" viesos ar 3:0 (0:0, 2:0, 1:0) uzvarēja Anaheimas "Ducks", svinot jau desmito panākumu novembra mēnesī. Pa divām rezultatīvām piespēlēm "Jets" komandā iekrāja Bleiks Vīlers un Patriks Laine, bet Konors Hellebaiks tika galā ar visiem 24 metieniem.

Uzvaru svinēja arī Filadelfijas "Flyers", kas savā laukumā ar 6:1 (2:1, 1:0, 3:0) uzvarēja Detroitas "Red Wings", svinot trešo panākumu pēc kārtas. Ar trim rezultatīvām piespēlēm uzvarētāju komandā izcēlās Jakubs Vorāčeks, par vienu mazāk Metam Niskanenam, bet vārtus un rezultatīvu piespēli nopelnīja Skots Lātons un Šons Kuturjē. Vienīgos vārtus Detroitas klubā guva Robijs Fabri.

Tikmēr Vašingtonas "Capitals" mājās ar 4:3 (0:1, 1:2, 2:0, 1:0) papildlaikā uzvarēja Tampabejas "Lightning". Ar trim rezultatīvām piespēlēm Vašingtonas komandā izcēlās Tīdžejs Ošī, bet pa vārtiem un rezultatīvai piespēlei iekrāja Jakubs Vrāna, Dmitrijs Orlovs un Jevgēņijs Kuzņecovs. Tāpat ar vārtu guvumu atzīmējās arī Aleksandrs Ovečkins, kuram tie bija jau 675.vārti karjerā, bet šosezon viņa rēķinā jau 17 precīzi raidījumi. Pretējā laukuma pusē visos trijos vārtu guvumos palīdzīgu roku sniedza Ņikita Kučerovs.

Pagājušās sezonas čempioni Sentluisas "Blues" mājās ar 3:1 (1:0, 0:0, 2:1) uzvarēja Dalasas "Stars", kas zaudējusi pēdējās divas spēles. Ar diviem rezultativitātes punktiem uzvarētāju labā izcēlās Raiens O'Railijs (1+1), Ivans Barbaševs (1+1) un Deivids Perons (0+2). Vienīgos Dalasas komandas vārtus guva Rūps Hincs.

Visbeidzot Nešvilas "Predators" viesos ar 3:0 (2:0, 1:0, 0:0) pieveica Karolīnas "Hurricanes". Nešvilas komandā vārtus guva Kalle Jarnkroks, Roko Grimaldi un Ostins Vatsons. Savukārt Peka Rinne atvairīja 31 pretinieku metienu.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka "Blue Jackets" mājās ar rezultātu 5:2 (1:1, 3:0, 1:1) uzvarēja Pitsburgas "Penguins", kuras sastāvā bija Teodors Bļugers.

Elvis Merzļikins arī šajā mačā palika rezervē, bet Bļugers laukumā pavadīja gandrīz 16 minūtes, no kurām divas minūtes un 48 sekundes nospēlētas mazākumā, bet vēl 32 sekundes vairākumā. Latvijas hokejists spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Savukārt Bufalo "Sabres" savā laukumā ar 6:4 (0:1, 4:1, 2:2) pārspēja Toronto "Maple Leafs", pārtraucot divu zaudēto spēļu sēriju. Zemgus Girgensons laukumā pavadīja 11 minūtes un 26 sekundes, no kurām gandrīz četras tika nospēlētas mazākumā. Latvietis bloķēja vienu pretinieka metienu un spēli noslēdza ar neitrālu lietderību.

Sestdien Bufalo klubs vēlreiz tiksies ar "Maple Leafs", Pitsburgas komandai paredzēts duelis ar Sentluisas "Blues", bet "Blue Jackets" tiksies ar Ņujorkas "Islanders". 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi