Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Otrdiena, 9. jūlijs
Asna, Asne, Zaiga

Dinamo galvenais treneris: Man ir aizdomas, ka kāds domās ir atvaļinājumā vai citā komandā

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandai Rīgas Dinamo būs jāmaina kardināli domāšana, lai neatkārtotos pirmdienas mača scenārijs, pēc zaudējuma secina Latvijas kluba galvenā trenera vietas izpildītājs Ģirts Ankipāns.

Jau ziņojām, ka Dinamo, noslēdzot septiņu mājas spēļu sēriju, pirmdien savā laukumā ar rezultātu 1:2 (1:0, 0:0, 0:1, 0:1) pagarinājumā zaudēja Hantimansijskas Jugra vienībai.

Rīgas komanda cieta sesto zaudējumu pēc kārtas, turklāt, nespēja izkļūt no pēdējās vietas KHL, jo neuzvarēja Jugra komandu pamatlaikā.

"Sākām ļoti labi un organizēti. Pirmajā periodā spēlējām veiksmīgi un pārliecinoši, ņēmām punktus. Pēc tam spēle nedaudz pazuda, pie kā vainojamas visādas nianses, kuras mums, treneru kolektīva, ir jāpārdomā, kā mēs varētu izdarīt labāk," pēcspēles preses konferencē stāstīja Ankipāns.

Turpinājumā viņš bija nedaudz skarbāks par komandas sniegumu mačā ar Jugra vienību.

"Būs jāmaina kardināli domāšana. Man ir aizdomas, ka kāds ir atvaļinājumā vai ir kaut kur citur - kādā citā komandā. Tādas lietas nenotiks," uzsvēra Ankipāns.

Tikmēr pretinieku galvenais treneris Anatolijs Jemeļins atzina, ka viņa vadītā komanda pirmajā periodā spēlējusi slikti, tomēr pēc tam savākusies un spējusi izcīnīt uzvaru.

Rīgas Dinamo ar 44 punktiem 51 spēlē ieņem stabilu pēdējo vietu starp 13 Rietumu konferences komandām. Priekšpēdējā pozīcijā esošā Bratislavas Slovan rīdziniekus apsteidz par 11 punktiem.

Savukārt Jugra ar 48 punktiem 54 spēlēs ir pakāpusies uz priekšpēdējo vietu starp 14 Austrumu konferences komandām, tagad par punktu apsteidzot Arta Ābola un Viktora Ignatjeva trenēto Toljati Lada, kuru pārstāv latviešu aizsargs Kristaps Sotnieks.

 

Top komentāri

Jānis
J
Ir aizdomas , ka hokejisti trenera vadībā nebrauc uz olimpiskajām spēlēm Phjončhanā. Tā vietā viņi piedalās kaimiņu valsts čempionātā. Vai nav absurds ?
Neslāvs
N
Ceru, ka visi letiņu hokejisti un arī viss personāls. Dusi saldi, Ģinamo SK KGB SSSR !
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi