Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 12. oktobris
Valfrīds, Kira

Dinamo nedēļas nogalē Doņeckā centīsies pagarināt sezonu

Piektdien uz Ukrainas pilsētu Doņecku devušies Rīgas Dinamo hokejisti, kuri nedēļas nogalē pret vietējo Donbass aizvadīs izšķirošās KHL Cerību kausa spēles par vietu turnīra pusfinālā. Spēļu sākums sestdien un svētdien plkst.17 pēc Latvijas laika. Pirmo spēli tiešraidē būs iespējams vērot Viasat Sport Baltic, bet otro - TV6 kanālā.

Pārmaiņas pēc spēlēm Rīgā notikušas ukraiņu nometnē - darbu sērijas vidū zaudējis Donbass galvenais treneris Juliuss Šuplers, kurš iepriekš trīs sezonas vadīja tieši rīdziniekus, bet pērn strādāja ar Maskavas CSKA. Komandu abās spēlēs pret Dinamo vadīs viņa palīgs Miroslavs Mikloševičs.

Pirmajā ceturtdaļfināla mačā otrdien Rīgā ar 3:2 pārāki bija viesi, bet dienu vēlāk Dinamo revanšējās ar 4:3. Tādējādi sērijā līdz trim uzvarām rezultāts ir 1:1. Ja neizšķirts sērijā būs arī pēc abiem mačiem Doņeckā, uzvarētājs tiks noskaidrots pēcspēles metienu sērijā. Cerību kausa pusfinālā gaidīs tikšanās ar Minskas Dinamo un Maskavas Spartak dueļa uzvarētāju, pirmajās divās spēlēs pārāki bija minskieši.

Uz Doņecku Rīgas kluba sastāvā dosies: divi vārtsargi - Māris Jučers un Mikaēls Telkvists; septiņi aizsargi - Kristaps Sotnieks, Guntis Galviņš, Rodrigo Laviņš, Krišjānis Rēdlihs, Oskars Cibuļskis, Arvīds Reķis un Jēkabs Rēdlihs; 13 uzbrucēji – Mārtiņš Karsums, Pols Šehura, Miks Indrašis, Džeimijs Džonsons, Andris Džeriņš, Gints Meija, Roberts Bukarts, Vitālijs Pavlovs, Juris Upītis, Māris Bičevskis, Gunārs Skvorcovs, Raitis Ivanāns un Elvijs Biezais. Aizsargs Mārtiņš Porejs ir devies palīgā HK Rīga komandai svarīgajās MHL čempionāta spēlēs. 


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi