Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 11. oktobris
Silva, Monta, Tince

Dinamo pārvērtības: Nav kritumu, vieta augšgalā

Stabilitāte ir nodrošinājusi sekmīgāko divu mēnešu atskaites ciklu. Rīgas Dinamo KHL čempionātā Rietumu konferencē ir augstajā 3. vietā, 12 punktu atrāvienā no 9. vietā esošā Mitišču Atlant. Labākās astoņas Rietumu konferences komandas iekļūs Gagarina kausa izcīņā. Nākamā spēle rīdziniekiem pēc starptautiskā pārtraukuma 13. novembrī Rīgā ar Astanas Baris.

«Sliktā spēle aizmirsīsies, bet trīs punkti paliks,» šis pragmatiskais Rīgas Dinamo galvenā trenera Arta Ābola apgalvojums pēc minimālās 1:0 uzvaras Čerepovecā pār Severstaļ labi noder arī plašākā kontekstā, salīdzinot komandas sniegumu pirms gada un tagad. Pagājušās sezonas rudens ciklā no toreizējā galvenā trenera Pekas Rautakallio bieži nācās dzirdēt pretējo. «Spēlējam labi, bet pietrūkst pacietības un precizitātes nobeiguma fāzē. Vismaz punktu bijām pelnījuši...» Mūsdienās, kad atšķirību meistarībā prasmīgi var kompensēt ar saliedētu komandas darbu, rezultātu bieži vien nosaka sīkas nianses, no kurām summējas kopaina. Pa mazumiņam krājot uzvaras, var iegūt solīdu atrāvienu no galvenajiem konkurentiem, kā tas šosezon pagaidām ir izdevies Rīgas Dinamo, un var arī ieslīgt bezcerības muklājā, kā tas bija pirms gada.

Pirms gada Dinamo oktobrī 13 spēlēs piedzīvoja 9 zaudējumus, no kuriem trīs bija ar vienas ripas starpību, bet vēl divi - nomainot vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju un ielaižot ripu tukšos vārtos. Šosezon, pieskaitot 1. novembra spēli pret Severstaļ, pēdējās deviņas Dinamo spēles beigušās ar vienas ripas starpību. Septiņos gadījumos izcīnīta uzvara ar minimālu pārsvaru, un tā jau vairs nav nejaušība.

Visu rakstu un katra spēlētāja individulo izvērtējumu lasiet pirmdienas, 4.novembra, laikraksta Diena 20.-21.lpp!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi