Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Dinamo rindās nākamsezon būs arī Indrašis un Zīle

Nākamajā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonā, kas savu sākumu varētu piedzīvot 2.septembrī, Rīgas Dinamo rindās būs redzami Latvijas izlases spēlētāji Miks Indrašis un Kristaps Zīle, otrdien ziņo klubs.

Indrašis iepriekšējās divās sezonās spēlēja Maskavas Dinamo rindās, bet pēc šīs sezonas beigām bija zināms, ka ar latvieti sadarbība netiks turpināta.

Uzbrucējs aizvadītajā sezonā laukumā devās 41 regulārā čempionāta spēlē, kurās guva sešus vārtus un atdeva 18 rezultatīvas piespēles. Tāpat Indrašis piedalījās trijās play-off spēlēs, bet rezultativitātes punktus nenopelnīja.

Iepriekš Rīgas komandā Indrašis aizvadījis sešas sezonas, to laikā piedaloties 319 spēlēs, kurās nopelnīti 186 rezultativitātes punkti (88+98).

Latvijas izlasē Indrašis piedalījies astoņos pasaules čempionātos, kuros aizvadījis 55 spēlēs, tajās izceļoties ar 11 vārtiem un 17 rezultatīvām piespēlēm. Viņš arī piedalījies vienās olimpiskajās spēlēs.

Tāpat otrdien klubs paziņoja, ka izdevies pagarināt sadarbību ar aizsargu Zīli, kurš pagājušās sezonas izskaņā ieguva žokļa lūzumu.

Aizsargs savainojuma dēļ pagājušajā sezonā Dinamo rindās aizvadīja vien 21 regulārā čempionāta spēli, tajās izceļoties ar divām rezultatīvām piespēlēm.

Dinamo rindās Zīle spēlējis jau piecas sezonas un to laikā 153 spēlēs iekrājis četrus vārtus un 17 rezultatīvas piespēles.

Latvijas izlasē Zīle piedalījies divos pasaules čempionātos, aizvadot 15 mačus. Ar Latvijas izlases kreklu viņš laukumā kopumā devies 39 reizes.Pirmdien par vienības galveno treneri apstiprināts latviešu hokeja speciālists Pēteris Skudra, bet otrdien tika prezentētas vienības jaunās spēļu formas un kluba logo.

Savukārt dažas stundas vēlāk klubs paziņoja, ka vienošanos uz nākamo sezonu izdevies panākt arī ar Rīgā jau iepriekš spēlējušo Mārtiņu Dzierkalu.

Uzbrucējs pagājušajā sezonā spēlēja Somijas augstākās līgas vienībā Mikeli Jukurit. Dzierkals 39 spēlēs guva septiņus vārtus un atdeva astoņas rezultatīvas piespēles.

Iepriekš Dinamo Dzierkals spēlēja 2018./19.gada sezonā, kad 42 regulārā čempionāta spēlēs iekrāja 13 rezultativitātes punktus (5+8).

Latvijas izlases rindās uzbrucējs spēlējis vienā pasaules čempionātā. Tāpat viņš iepriekš pārstāvējis dažāda vecuma jauniešu izlases.

Vēlāk tika parakstīts arī pirmais līgums ar kādu no hokejistiem. Komandai kā pirmais pievienojās Lauris Dārziņš, bet iepriekš līgums no pamatsastāva spēlētājiem bija vien Emīlam Ģēģerim. 

Otrdien sastāvu papildināja arī pieredzējušie uzbrucēji Miķelis Rēdlihs un Gints Meija.

Pagājušajā svētdienā kļuva zināms, ka Rīgā nākamsezon nebūs redzams lietuvietis Nerijus Ališausks, bet iepriekš leģionāra gaitās devās arī Uvis Balinksis.

Dinamo aizvadītajā sezonā ieņēma priekšpēdējo vietu Rietumu konferencē un visā līgā, sesto gadu pēc kārtas nekvalificējoties Gagarina kausa izcīņai.

pievienota 10.-13.rindkopa

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi